Siyaset

Gebze Genç Saadet’in Kurban Bayramı Mesajı

Saadet Partisi (SP) Gebze Gençlik Kolları Başkanı Muhammed TUREL, yayınladığı mesajla; Milletimizin ve İslam âleminin mübarek kurban bayramını kutladı.

31 Ağustos 2017 Saat: 10:08
Gebze Genç Saadet’in Kurban Bayramı Mesajı
Gebze Genç Saadet’in Kurban Bayramı Mesajı

Bayramların kardeşlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu hatırlatan Turel, "Bu bayram keseceğimiz kurbanlar ve yapacağımız dualar huzur ve barış içinde bir Türkiye ile adil bir dünyaya vesile olsun." temennisinde bulundu.

Türkiye'de ve İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelerin bayram sevinçlerini hüzne dönüştürdüğünü kaydeden Turel, "Gün geçmiyor ki; bir şehit haberiyle yüreğimiz yanmasın. Terör belası yüzünden sevinçlerimiz eksik, coşkularımız yarım. Tarihimiz, kaderimiz, kıblemiz birdir. En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Bu asil millet bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu karanlık oyuna düşmeyecek, kardeşliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyecektir. Bayramlarda ortaya koyduğumuz coşku ve ruh, bu sinsi planlara karşı verilebilecek en güzel cevaptır." ifadelerini kullandı.

İslam coğrafyası üzerinde tarihin en acımasız işgallerinin yaşandığını belirten Turel; “Bu bayramda, Yüreğimiz Arakan’dan, Irak’a, Afganistan’dan, Filistin’e, Türkistan’dan Suriye’ye İslam coğrafyasında akmaya devam eden gözyaşlarının, çekilen ızdırapların acısıyla dolu. İslam coğrafyasının her tarafından yabancı diyarlara göç etmeye çalışanların dramını yaşıyoruz. Gazzeli yetimlerin, Bağdat’lı, Suriyeli annelerin, Arakan’da zulüm gören Müslümanların, Afrikalı aç bebeklerin feryadı canımızı yakıyor. İnsanlığın yeni bir sese, yeni bir medeniyete ihtiyacı var. Bu medeniyet bizim medeniyetimizdir. Çünkü bizim medeniyetimiz İsmail’inden vazgeçen İbrahim’in medeniyetidir.Fırat’ın kenarında kaybolan kuzudan hesaba çekileceğini bilenlerin, bir kardeşinin ayağına batan dikenin acısını yüreğinde hissedenlerin medeniyetidir. Hepimiz bu bilinç ve sorumlulukla hareket etmek zorundayız. Bu temenniler ile milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, ülkemize, İslâm alemine ve bütün insanlığa, huzur ve barış getirmesini diliyorum.” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat