Özdilek

Güncel

Gazetecilerle İlk Buluşma Gölcük Belediyesinden

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında İzmit ve Gölcük Basın çalışanlarının onuruna Yazlık Ilıca Restaurant'ta bir yemek düzenleyerek ağı

12 Ocak 2016 Saat: 23:47
Gazetecilerle İlk Buluşma Gölcük Belediyesinden
Gazetecilerle İlk Buluşma Gölcük Belediyesinden

Basın çalışanlarının davete yoğun ilgi göstermesi Başkan Ellibeş'i çok mutlu etti.

 

Yemekte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere İzmit ve Gölcük Basın çalışanları hazır bulundular.

 

Yemekte kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Basınımız Demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde çok önemli bir yere sahiptir. Türk basını, tarihin her döneminde yurttaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir. Bu yönde Emeği geçen tüm Basın çalışanlarımıza teşekkür ediyor davetimize icabet eden siz değerli Basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur gününü kutluyor başarılar diliyorum dedi.

 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü dolayısıyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in duyarlılık göstererek her yıl düzenli olarak bu günün kutlamasında destek vererek Basın çalışanlarını Gölcük'te ağırlanmasından dolayı teşekkür etti ve Tüm Basın Çalışanlarının bu özel gününü bir kez daha kutladı.

 

Gölcük’lü Kurucu Üyeleri Unutulmadı

 

Gecede Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ilk kurucu üyeleri, Hulusi Özdilek, Kemal Kaya, Mustafa Bağdiken ve Nurettin Şenemre’ye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol tarafından plaket takdiminde bulunuldu. Ayrıca Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin Kuruluşunun 30. Yılı olması münasebetiyle Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’a plaket takdiminde bulundu. Ayrıca Cemiyet Başkanı Çetin Gürol Teşekkür amaçlı Çiçek Takdim etti.

 

Yemek sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Yemeğe katılan Basın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim etti.Basın çalışanları da Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında kendilerini Gölcük'te ağırlayan kusursuz bir ev sahipliği yapan Başkan Ellibeş başta olmak üzere emek veren Belediye Basın Yayın Personeline teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat