Özdilek

Spor

Gazeteciler Körfez’de buluştu

Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran, ilimiz gazetecileri için muhteşem bir gece tertipledi. Türkiye’de bir ilkin gerçekleştiği organizasyonda bayan gazeteciler mini turnuvanın şampiyonu oldu.

27 Aralık 2017 Saat: 20:42
Gazeteciler Körfez’de buluştu
Gazeteciler Körfez’de buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gazeteciler için unutulmaz bir gece organize etti. İlimiz spor ve siyaset camiasının akın ettiği muhteşem gecenin onur konuğu Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Çetin Gürol’du. Gürol “Cemiyetimiz ve gazeteci emektar arkadaşlarım ile böylesi bir organizasyonda yer almak gurur vericidir” dedi. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can “Ne kadar enerjisi yüksek, ne kadar güzel bir ortam var burada. Çok değerli bir meslek icra eden gazetecilerimizin günleri kutlu olsun” ifadesine yer verdi. Ev sahibi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise “Saygıyı fazlası ile hak eden, bu kutsal bir mesleği en iyi şekilde yaparak toplumu bilgilendiren değerli gazeteci dostlarıma ve başkanımız Çetin Bey’e buralara teşrif ettikleri için teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

Gazetecilere plaket verildi

Konuşmaların ardından pasta kesimi, çiçek ve plaket takdimleri yapıldı. Plaket alanlar arasında teknik adamlar Spor41 yazarı Ufuk Öğütveren, deneyimli spor yorumcuları Necip Öztaş ve Levent Kılıçarslan, Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, gazeteciler Vedat Tekin ve Cemal Kaplan da vardı. Mazereti olduğu için organizasyona katılamayan Uğur Uludağ’ın plaketini Kenan Meriç aldı. Plaketler Körfez Belediyesi Başkan Vekili İsa Taş, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Kocaeli Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş tarafından takdim edildi. Bayan gazeteciler adına çiçeği takım kaptanı Gönül Efe aldı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol başkan Baran’dan şilt aldı. Başkan Çetin Gürol’da kendilerini düşündüğü için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a plaket takdim etti.

Gazeteciler kıran kırana

 

Etkinlikler kapsamında mini bir futbol turnuvası düzenledi. İlk maç Topuklu Efeler (bayan gazeteciler) ile Protokol arasındaydı. Efelere, ünlü Galatasaraylı futbolcu “Papen” Mustafa Kocabey ve Fenerbahçe’nin unutulmazlarından Serkan Atak ile Başaranspor Genel Koordinatörü Ersin Karaş da destek verdi. Gönül Efe ve Buket Sezer’in attığı gollerle, Selda Hatun Han’ın da kurtarışları ile yıldızlaştığı maçı bayan gazeteciler 4-2 kazandı. Gollerin ikisini Buket Sezer atarken, diğer goller Nurşah Şahin ve penaltıdan Gönül Efe’den geldi. Bu maçın ardından Spor Gazetecileri ile Gündem – Asayiş gazetecileri kıran kırana bir mücadele içerisine girişti. Tempolu geçen maçta Spor Gazetecileri ardına Umut Karagöz, Hakan Süer, Kubilay Yağcıoğlu ve Serdar Erdal öne çıkarken, merkez ve kanat organizasyonlarını şekillendiren Hakan Yağcıoğlu saha içi liderliğini üstlendi.

 

SPor yazarları kazandı

Burak Turgun ve Mehmet Özmen’in aldığı süreyi çok iyi değerlendirdiği görüldü. Dikkat çeken husus ise Mesut Akbulut, Emre Kurtbay ve Mert Güvenaltın’dan oluşan savunma kurgusuydu.  Takım savunmasını iyi yapan Spor Gazetecileri mücadeleyi 5-1 kazandı ve galibiyeti soyunma odasında kutladı. Gündem – Asayiş takımında Oğuzhan, Kerim, Ensar ve Faruk’un çabaları yeterli olmazken, kaleci Hakan farkın açıklamasını önleyen isim oldu. Asayiş – Gündem takımı Eren Demirtürk ile Ahmet Hazer’in yokluğunu fazlası ile hissetti. Bu maçın devre arasında 9 yıldır ilimizde gazetecilik yapan ve iş değişikliği yaparak Balıkesir’e gidecek olan Faruk Kıyak onurlandırıldı. Faruk Kıyak yaptığı duygusal bir konuşma yaparak gözleri doldurdu.

 

Ödül töreni yapıldı

 

MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun yönettiği maçların ardından ödül törenine geçildi. Turnuvada şampiyon Topuklu Efeler, ikinci Spor Gazetecileri, üçüncü Protokol ve dördüncü de Gündem – Asayiş takımı oldu. Günün sonunda toplantıdan çıkan Ak Parti Körfez İlçe’nin sevilen başkanı Şener Söğüt şampiyon takıma kupasını takdim etti. Protokol üyeleri de tüm takımlara kupalarını takdim etti. Skorun bahane, dostluğun şahane olduğu etkinlikte Körfez Belediyesi tarafından tüm katılımcılara Çetin Zerenoğlu’nun sahibi olduğu Dergâh Ocakbaşı’ndan yemek, sınırsız çay ve meşrubat verilirken, Can Pişmaniye sahibi Yaşar Can da pişmaniye ile saray helvası ikramında bulundu.  Öte yandan toplam 70 takım forma ve top günün hatırası olarak hediye edildi.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat