Özdilek

Spor

Futbol Okulu seçmeleri yarın yapılacak

TADEF'e bağlı Derneğin organize ettiği 7-11 yaş arası futbol okulu seçmeleri yarın saat 14:00'de Körfez Şengüller Halı Saha'da protokolün yoğun olacağı bir katılımla gerçekleşecek.

5 Mayıs 2017 Saat: 09:46
Futbol Okulu seçmeleri yarın yapılacak
Futbol Okulu seçmeleri yarın yapılacak

2016 yılının Ağustos ayında kurulan Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu, Başkan Yardımcısı Alican Kazgan ve Yönetimi Eren Kazgan, Taner Sarıçayır, Nurali Çiftçi, Serdar Çiftçi, Tazebey Yaşin yaptığı basın açıklamasında; ''biz sıcak ve samimi duygular içerisinde bu derneği kurduk. Ardından Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu TADEF'e üye olduk. Amcımız AZerbaycan-Türkiye ilişkilerine her alanda özellikle de kültür ve spor alanlarında ivme kazandırmak ve geleceğimiz olan genç ve çocuklarımıza kalıcı kültür hazineleri bırakmak. Örf, adet ve ananelerimizi unutturmamak ve sporcu centilmenliği içinde bölgemize, yöremize örnek teşkil edecek çalışmalarda bulunmak'' diye belirtti.

''Bu çalışmalardan biri olan futbol alanında kuracağımız takımlar için ve Körfez Azerbaycan Spor Kulübü için seçmeleri gerçekleştiriyoruz. Kocaeli İl spor ve Gençlik Müdürü Muzaffer Çintimar'ı ve KASKF Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'ı ziyaret ettik. Derneğimiz ve kulübümüz hakkında bilgiler verdik. İstişarelerde bulunduk. Halk oyunları alanında il üçüncülüğümüz olduğunu, güreş, atletizim, masa tenisi alanlarında da resmi çalışmaları gerçekleştirdiğimizden ve çalışmalara başladığımızdan bahsettik. Gerekli alt yapı ve her türlü konuda destek olacakları temennisiyle güzel başlangıçlar yaptık ve kendilerini 6 Mayıs'da gerçekleşecek olan seçmelere davet ettik'' diye eklediler.

Forma ve bilgisayar eksikleri olduğunu belirten Caferoğlu: ''Biz gençlerimiz ve Azerbaycan-Türkiye kültürü için elimizi taşın altına koyduk, eksik yönlerimizde de sivil toplum kuruluşu olarak şehir yöneticilerimiz ve kurumlarımızdan destek bekliyoruz'' diye ekledi.

Caferoğlu ve Kazgan tüm spor severleri ve kaliteli hizmet vermeyi vaad eden futbol okulu için 7-11 yaş arası çocuğu olanların seçmelere katılma duyurusunda bulundu.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat