Özdilek

Kültür/Sanat

Fotoğrafın ustası,Ozan Sağdıç Kocaeli'nden geçti

Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler'in yakın arkadaşı, Türk fotoğrafının duayenlerinden Ozan Sağdıç, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğunun konuğu oldu.

12 Aralık 2018 Saat: 14:48
Fotoğrafın ustası,Ozan Sağdıç Kocaelinden geçti
Fotoğrafın ustası,Ozan Sağdıç Kocaeli'nden geçti

Fotoğrafın ustası,Ozan Sağdıç Kocaeli'nden geçti

Kocaeli Fotoğraf Topluluğunun düzenli olarak her Salı akşamı gerçekleştirmiş olduğu “Salı Buluşmaları” büyük heyecanla devam ediyor. Türk fotoğrafçılığına adını yazdırmış ünlü isimleri Kocaelili fotoğraf tutkunlarıyla buluşturan topluluğun bu haftaki konuğu ise büyük üstat Ara Gürel’in yakın arkadaşı ve bu mesleğin duayenlerinden olan Ozan Sağdıç’tı.

Hem düşündürdü hem güldürdü

Salonu hınca hınç dolduran fotoğraf severler, bir dönem Türkiyesini ilgiyle izleme fırsatı buldular. Fotoğraflarındaki gerçekçilik ve ironiyi yan yana kullanan üstat hem düşündürdü, hem de güldürdü. Dönem Türkiyesini ve Anadolu'daki insan yaşantısını, muhteşem karelerle gözler önüne seren Ozan Sağdıç, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Fotoğrafın kalbi burada atıyor

Anlattığı anekdotlarla da havayı iyice ısıtan Ozcan Sağdıç, soru ve cevaplarla devam eden sunum-söyleşisini özellikle genç öğrencilerin ve izleyicilerin, fotoğraf hakkında daha fazla bilgilenmeleri ile sona erdirdi. Fotoğraf sunumunun sonunda büyük ustaya, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu tarafından plaket takdim edildi. Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Başkanı Kemal Kaya başta konuğu olmak üzere katılan herkese teşekkür ederek "Fotoğrafın kalbi burada Atıyor" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat