Özdilek

Ekonomi

Ford Otosan "Yıldız" çalışanlarını 3. kez ödüllendirildi

Türkiye’de otomotiv sektörünün lideri ve çeşitli çalışmalarıyla pek çok rekora imza atan Ford Otosan, başarılarının mimarı olan çalışanlarını ödüllendirdi.

26 Mayıs 2014 Saat: 15:37
Ford Otosan "Yıldız" çalışanlarını 3. kez ödüllendirildi
Ford Otosan "Yıldız" çalışanlarını 3. kez ödüllendirildi

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “3. Ford Otosan’ın Yıldızları” ödül törenine, Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı. Başarılı çalışanları tanıma, takdir etme ve başarıyı ödüllendirme amacı ile hayata geçirilen “Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi” ile yapılan değerlendirmeler sonucu belirlenen 130 Ford Otosan çalışanına ödülleri Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ve Ford Otosan yöneticileri tarafından verildi. “Ford Otosan’ın Yıldızları”na ayrıca, aileleriyle birlikte Türk Metal Sendikası’nın Didim Resort Oteli’nde “herşey dahil” bir haftalık tatil hediye edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat