Özdilek

Güncel

Flaş Kocaeli 4’ncü yaşını kutladı

Hüseyin Öziri’nin sahibi olduğu Flaş Kocaeli İnternet Gazetesi 4’ncü yıldönümünü kutladı

2 Şubat 2018 Saat: 23:52
Flaş Kocaeli 4’ncü yaşını kutladı
Flaş Kocaeli 4’ncü yaşını kutladı

Belediye İş hanında yayın yapan Flaş Kocaeli Gazetesi’nin 4’ncü yıl kutlamasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP İzmit Belediye Başkanı Hülya Yıldırım, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ceyhun Yalçın, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, KOTO meclis üyelerinden Yusuf Erenkaya ve Yaşar Can katıldı.

Flaş Kocaeli çalışanlarının gelen davetlilerle tek tek ilgilendiği kutlamaya ayrıca KASKF Başkanı Murat Aydın, CHP’li Hüseyin Erol, Kocaeli Valiliği Basın ve yayın Müdürü Birsel Kavcı, Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Gölcük Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Haluk Özçakmak ile Hüseyin Öziri’nin meslektaşları da katıldı.

Hüseyin Öziri yaptığı konuşmasında, internet gazeteciliğinin önemine değinerek, “ Biz yazılı basın ve gazetelerin bir tık önündeyiz.  Bir haber 15 dakika gibi kısa bir sürede internet gazetelerinde yayınlanıyor. Oysa ki gazeteler bu haberi ancak ertesi gün verebiliyor. Biz o nedenle internet gazeteciliğine devam edeceğiz” dedi. Konuşmanı ardından Hüseyin Öziri ve eşi davetlilerle birlikte kutlama pastasını birlikte kesti.

HABER: Ufuk BAGAN

Etiketler: Necmi Bulut,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat