Özdilek

Siyaset

Filiz'de, anlamlı destekler

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz'den bugün iki anlamlı etkinliğe destek geldi.

8 Aralık 2019 Saat: 17:30
Filizde, anlamlı destekler
Filiz'de, anlamlı destekler

Filiz'de, anlamlı destekler

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz'den bugün iki anlamlı etkinliğe destek geldi.

Filiz'de, anlamlı destekler


Başkan Filiz önce ilçe yöneticileriyle birlikte  Kocaeli Korunmaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma Derneği' nin 8. Geleneksel Çocuklar Yararına akşam yemeğine katıldı. Burada kendisininde Yönetim kurulu üyesi olduğu Dernek yöneticileriyle biraraya gelen Pelin Coştur Filiz, "Aslında kimsesiz çocuk yoktur. Sahiplenilmemiş çocuk vardır. Kimsesizlerin kimsesi olarak çıktığımız bu yolda hiç bir çocuğumuzu sahipsiz bırakmayacağız. Bunların herbiri bizim geleceğimiz. Bu çocuklarımıza ne kadar destek olursak ülkemiz geleceği adına o kadar umutlu olabiliriz. Kocaeli Korunmaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma Derneğinin yönetim kurulu üyesi olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Başkanımız Sn. İbrahim Sarı'ya da geleceğimizin umutları olan çocuklarımızı böylesine güzel sahiplendiği için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra, Genç Kandıralılar Derneğinin Yeşilova'da düzenlediği "Engelleri Hep Birlikte Aşalım" projesi kapsamında Down Sendromlu Özlem Ateş'in kına gecesine katıldı. Sahnede Özlem'le oynayan ve Özlem'in ailesiyle görüşen Filiz; "Bu kadar güzel ve anlamlı bir geceye katıldığım için çok mutluyum. Bu geceyi düzenlen herkese çok teşekkür ederim.
Biliyorum ki, farklılıklarımız sahip olduğumuz ayrıcalıklarımızdır.
Sende çok ayrıcalıklı bir insansın.
Sizler insani değerleri yüksek, yalan nedir bilmeyen, içinde kötülük olmayan, yüreği karşılıksız sevgiyle dolu insanlarsınız.
Sen hiçbir zaman sıradan biri olmayacaksın. Seninle birlikte olmak, bu dünyayı seninle birlikte yaşamak çok güzel. Mesela sen olmasaydın, bugün burada eğlenemeyecektik.
Bizim sevgimiz dünyaya yeter.
Biz daima senin yanındayız.
İYİki varsın" dedi. 

Etiketler: Pelin Coştur,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat