Özdilek

Güncel

Eşini öldüren adama müebbet hapis

Aralarında boşanma davası olan eşini bıçaklayarak öldüren Cevdet Zorlu, yargılandığı mahkemece müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

27 Aralık 2014 Saat: 10:10
Eşini öldüren adama müebbet hapis
Eşini öldüren adama müebbet hapis

Gölcük Donanma Caddesi No: 41 adresinde 9 Ekim tarihinde meydana gelen olayda Ayşe Zorlu (42) boşanma davası açtığı ikinci eşi Cevdet Zorlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. İkinci evliliği olan Ayşe Zorlu, bir süredir anlaşmazlık yaşadığı eşine boşanma davası açtıktan sonra 3 çocuğunu da yanına alarak bu adrese taşınmıştı. İnşaatlarda çalışan Cevdet Zorlu, olay günü konuşmak için gittiği eşinin evinde çıkan tartışma sonucu eşini bıçaklayarak öldürmüştü.

 

“TOKAT BİLE ATMADIM”

Olayla ilgili olarak davanın ikinci celsesi dün Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Cevdet Zorlu ile avukatı Nasır Aydın katıldı. Mahkemede savunmasını veren sanık Cevdet Zorlu ağlayarak eşine tokat dahi atmadığını, aksi halde idam bile edilebileceğini söyledi.

 

“BENİ ÖLDÜRMESİNİ TEKLİF ETMİŞLER”

İfadesine devam eden Zorlu, “Eşim merdiven silme işinden 150 TL alıyordu. Kazandığı para içtiği sigarayı bile karşılamıyordu. Yani bana bakması gibi bir durum da söz konusu değildi. Şimdiye kadar eşime bir tokat dahi atmadım. Hatta eşime beni öldürmesini teklif etmişler, ama eşim kabul etmemiş” dedi.

 

“İNTİHARA KALKIŞTI”

Cevdet Zorlu son olarak, “Eğer karıma küçük bir fiske dahi attıysam beni idam edin” dedi. Avukatı Aydın ise müvekkilinin eşini kasten öldürmediğini belirterek, “Müvekkilim olaydan önce fare zehri içerek intihar etmeye çalışmıştır. Ancak aldığı ilacın etkisiyle taksirle ölüme sebep olmuştur” dedi. Mahkeme heyeti sanık Cevdet Zorlu’nun müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat