Özdilek

Siyaset

Erbakan Hocaya Vefasızlık!

Tavşanlı köyünde bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hatıra Ormanındaki çirkin hafriyat görüntüleri Erbakan Hoca’ya saygısızlık örneği teşkil ediyor.

2 Ekim 2016 Saat: 14:00
Erbakan Hocaya Vefasızlık!
Erbakan Hocaya Vefasızlık!

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’ın kamuoyunun gündemine getirdiği bu olay Erbakan Hocaya gönülden bağlı olan Milli Görüşçüler tarafından şiddetle eleştirilirken başta İlçe Başkanı Necati Korkmaz olmak üzere Gebze’deki Milli Görüş camiasınca Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sorumsuzca hareket ettiği belirtilerek bu yaklaşımın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın hatırasına karşı vefasızlık ve büyük saygısızlık olarak dile getirildi.

Görüntülerdeki hafriyat çirkinliğine karşı ortaya konan tepkilerin haklı olduğu gözlemlenirken buradaki sorumsuzluğun bir an önce sonlandırılması ve gerekli özenin gösterilmesi istendi.

Başkan Korkmaz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan hatıra ormanındaki bu çirkin görüntüler Erbakan Hocamıza karşı yapılan vefasızlığın yanı sıra sürekli ağaç edebiyatı yaparak doğal alanlara karşıda ne denli özensizlik yapıldığını da söyleyerek, bu durum Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin doğaya karşı ne derece ilgili olduğunu göstermektedir şeklinde ifade ederek konunun takipçi olacaklarını belirtti

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat