Özdilek

Sağlık

Ensar Öğüt’ten Gebze’ye yeni sağlık ocağı

Gebze Gaziler Mahallesinde hizmet veren, Ensar Öğüt Aile sağlığı Merkezi’nin yerine daha modern ve donanımlı Aile Sağlığı Merkezi yapılacak.

15 Ocak 2024 Saat: 16:42
Ensar Öğüt’ten Gebze’ye yeni sağlık ocağı
Ensar Öğüt’ten Gebze’ye yeni sağlık ocağı

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YENİSİNİ YAPTIRIYOR

Bölgemizin tanınmış iş insanı, CHP Gebze eski ilçe başkanı, TBMM 22.,23., 24., Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili, Ensar Öğüt Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Ensar Öğüt, 1999 yılında yaptırıp Sağlık Bakanlığına devrettiği Aile Sağlığı Merkezi’nin yerine yenisini yaptırıyor.

 

DAHA MODERN VE DAHA DONANIMLI OLACAK

Öğüt, Sağlık Bakanlığıyla yaptığı protokol gereği eskisini yıktırarak yerine günün koşullarına göre daha modern ve daha donanımlı, 2 katlı ve 11 Hekim ve sağlık personellerinin görev yapacağı otoparklı Aile Sağlığı Merkezinin mimari projesinin onaylandığını ve resmi işlemlerinin tamamlandığını açıkladı.

PROJENİN İNŞAATI YILSONU TAMAMLANACAK

Ensar Öğüt Aile Sağlığı Merkezinde gerçekleşen toplantıda yeni yapılacak sağlık merkezi projesi hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Ensar Öğüt, “Sağlık Bakanıyla gerçekleşen görüşmelerimiz sonucu 25 yıl önce Ensar Öğüt Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından yaptırdığımız Aile Sağlığı Merkezimizi halkımızın sağlık hizmetlerinden daha fazla faydalanması için mevcut sağlık merkezinin yerine yenisini yaptıracağız. Yaptıracağımız 2 katlı, son derece donanımlı ve modern sağlık ocağı için mimari projemiz onaylandı. 2024 yılı içinde inşaatının tamamlanması ve yıl sonunda halkımıza hizmet vermesi için çalışmalarımıza başladık. Bu sırada, yenisi hizmete açılana kadar, yakın bir yerde kiralayacağımız bir iş yerinde Ensar Öğüt Aile Sağlığı Merkezi hizmetine devam edecek. ” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat