Özdilek

Spor

Emin amca birinciliğe kilitlendi

İlçemize katıldığı koşu yarışlarında birincilikler ile dönerek başarısını ispatlayan Gölcük Belediyespor’un Milli Atleti Emin Karaboğa, şimdiden birinciliğe kilitlendi.

12 Şubat 2016 Saat: 12:06
Emin amca birinciliğe kilitlendi
Emin amca birinciliğe kilitlendi

 İlçemize katıldığı koşu yarışlarında birincilikler ile dönerek başarısını ispatlayan Gölcük Belediyespor’un Milli Atleti Emin Karaboğa 13-14 Şubat tarihlerinde İstanbul Masterlerinin gerçekleştireceği Türkiye Salon Şampiyonası'na katılarak ilçemize yine birincilik kazandırmak için 200 ve 400 metre koşacak.

 

80 YAŞ GRUBUNDA KOŞACAK

 İlçemizin ve Gölcük Belediyespor’un gururu Milli Atletimiz Emin Karaboğa 13-14 Şubat tarihlerinde İstanbul'da ilçemizi temsil etmeye hazırlanıyor. Katıldığı birçok koşu yarışmalarında dereceler ve birincilikler elde eden Milli Atletimiz bu sefer de gözünü İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Türkiye Salon Şampiyonası'na dikti. 80 yaş grubunda koşu yarışına katılacak olan Milli Atletimiz Cumartesi günü 200 Metre, Pazar günü ise 40 Metre koşacak. Her iki yarış kategorisinde birincilik hedefleyen Karaboğa, elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi. Milli Atletimiz Emin Karaboğa ayrıca yarışlara katılmak için kendisine her türlü destek veren Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'ya, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, Başkan yardımcılarına teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat