Özdilek

Güncel

Emin amca başarıdan başarıya koşuyor

Gölcük Belediyespor'un Milli Atleti Emin Karaboğa, yine 1.lik kürsüsünü kimseye bırakmayarak, başarılarına yeni bir zafer daha ekledi.

1 Kasım 2016 Saat: 16:08
Emin amca başarıdan başarıya koşuyor
Emin amca başarıdan başarıya koşuyor

Zeytinburnu Belediyesince,30 Ekim 2016 Pazar günü yapılan, 8.Cumhuriyet Koşusunda,Erkekler 80-84 Yaş Kategorisinde yarışan ,Gölcük Belediyespor'un Milli Atleti Emin Karaboğa, yine 1.lik kürsüsünü kimseye bırakmayarak, başarılarına yeni bir zafer daha ekledi.

Sevincini Önce Belediye’de Yaşadı

Cumhuriyet Kupası Yarışları'nın sonunda 1.lik Kupası ve Madalyasıyla soluğu Gölcük Belediyesinde, Gölcük Belediyespor Kulüp Başkanı ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'nin yanına giderek sevincini paylaşan Gölcüklü Milli Atlet Emin Karaboğa, bu başarılarımda Kaymakamlığımız ve özellikle Belediyemizin katkıları benim için çok önemli ve manidar, bu anlamda başta Belediye Başkanımız sayın Mehmet Ellibeş olmak üzere Gölcük Belediyemize sizin şahsınızda teşekkürü bir borç bilirim diyerek mutluluğunu dile getirdi.

 

Gölcük Belediyespor Başkanı ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'de sizlerin başarıları Gölcük'ün Temsili adına bizleride gururlandırıyor, bizlerde Başkanımız Mehmet Ellibeş'in direktifleriyle her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz diyerek başarılı sporcu Milli Atlet Emin Karaboğa'yı tebrik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat