Özdilek

Siyaset

Ellibeş’ten yeni dönem de 120 milyonluk proje

AKP Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş’in proje tanıtım programı önceki akşam büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Toplam 34 projesi için120 trilyon bütçe ayırdığını belirten Ellibeş, “Gölcük’te iş bitmiştir” d

11 Mart 2014 Saat: 10:14
Ellibeş’ten yeni dönem de 120 milyonluk proje
Ellibeş’ten yeni dönem de 120 milyonluk proje

AKP Teşkilatı’nın tekrardan aday olarak gösterdiği Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in proje tanıtım programı önceki akşam Gölcük Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. Mehmet Ellibeş’in ev sahipliği yaptığı programa AKP Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş ve partililer geniş katılım gösterdi. Mehmet Ellibeş, 34 yeni projesini katılımcılarla paylaştı.

KİTAPÇIKLAR DAĞITILDI

AKP bayraklarıyla donatılan salonu dolduran katılımcılara, program başlayana kadar AKP’nin yeni seçim şarkıları dinletildi. Kongre salonunun girişine yerleştirilen masaya katılımcıların alıp incelemesi için Ellibeş’in yeni projelerinin yazılı olduğu kitapçıklar bırakıldı. Ayrıca yeni projelerinin fotoğraflarından oluşan küçük çaplı bir sergi de katılımcılar için oluşturuldu.

AYAĞI YERE BASAN PROJELER

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Sedat Yücel, Mehmet Ellibeş’in kendilerine verdiği sözleri yerine getireceğini belirterek, “Belediye başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Durmak yola devam diyoruz ya, sizlere somut, ayağı yere basan projelerini tanıtacak. Bizim projelerimiz uygulanabilir, yeri yurdu belli projelerdir. Seçimde nezaket kurallarına uymaya dikkat ediyoruz. Yerel seçim havasından çıkılarak genel seçim havası yaratıldı” dedi.

‘HERKESİN BAŞKANI’

Sözlerini sürdüren Yücel, “Hükümetler seçimle gelip seçimle gider. 30 Mart akşamına kadar uyumayacağız. Meclis üyesi adaylarımızda eşleriyle birlikte ziyaretler yapmalı. Erkenden yatmak yok. Seçimlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımızın gayretlerini düşürmemesini diliyorum” diyerek sözü Mehmet Ellibeş’e bıraktı. Büyük bir coşku ve alkışlar eşliğinde sahneye davet edilen Ellibeş’e ‘Herkesin başkanı’ şeklinde sloganlar atıldı.

GÖZÜNÜZE GİRSİN

Hiçbir tereddüdümüz yok, Gölcük’te ş bitmiştir diyerek kendinden emin bir şekilde sözlerine başlayan Mehmet Ellibeş, “Bu bir sevda işidir. 35 yıldır bu sevdayla yanıp tutuşuyorum. Şimdi Gölcük’e baktığımızda her şeyi var. Eğitim sağlık, zirveye çıktı. Köprülü kavşaklar, birçok proje yapıldı. Bunları görmüyor musunuz yahu? Gözünüze girsin. Depremde yok olmuş Gölcük’ü filiz gibi açtırdınız, maratona hazır hale getirdiniz, biz de şimdi bu göreve talibiz deyin, ne olur” diyerek muhalefete gönderme yaptı.

AÇIK ARA ÖNDEYİZ

Yapılan anket çalışmalarına göre açık ara öndeyiz diyerek sözlerini sürdüren Ellibeş, “Ama durmak yok, çalışacaksınız. Trafik ve otopark sorunumuz var evet. Ama gerçek projeler anlatacağım sizlere. Bütçesiyle anlatacağım. Yetkiyi aldığımızda teker teker ihaleleri yapılacak. Dün ne vat ettiysek arkasındayız. Bizim tespitlerimiz Gölcük’ün zaruri ihtiyaçları. Bütçe olarak 120 trilyona dayanan projeleri açıklayacağım” şeklide konuştu.

5 ANA BAŞLIKTAN OLUŞUYOR

Bizim ustalık dönemimiz kentsel dönüşüm diyen Mehmet Ellibeş, vaatlerimizi 5 ana başlık altında topladık diyerek, “Katılımcı, sosyal, kültürel, çevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliğinden oluşuyor. Her beldede hizmetlerimizi aksatmadan yürüttük, yürüteceğiz. Vatandaşlarımızın bizlerle olmasını sağladık. Yaptığımız projeleri başarıyla bitirdik. Geçlik Merkezimizin yer teslimi yapıldı. Vaat değil, gerçek” dedi.

HERKESİN BAŞKANIYIZ

Gölcük’ün tarihi kimliğini ayağa kaldırdığını vurgulayan Başkan Ellibeş, “Birebir yapıma hazır projelerimizi gerçekleştireceğiz. Herkesin başkanıysak herkese hizmet ediyoruz. Kocaeli’de kültürel, sanatsal etkinliklerde birinciyiz. Erklitepe Tabiat Parkı projesi olarak bir ilki gerçekleştireceğiz. Orman Bakanlığı’ndan kiraladığımız bu alanda çeşitli projeler, yaşam alanları oluşturacağız. Büyük parklarımız olacak” ifadelerine yer verdi.

KAPALI OTOPARK İÇİN 10 AY

Katlı otopark ihalesinin 10 ayda biteceğini de söyleyen Ellibeş,”İlk kapalı otoparkımız hayırlı olsun. İkinci katlı otoparkımı da Donanma Caddesi’nde yapacağız. Bir diğeri de D-130 Karayolu üzerinde. Ciddi maliyetler gerektiren uygulama projelerimiz hazır. Geriye bir tek şey kalıyor, bize yeniden yetki vermeniz. Biz büyük düşünüyoruz. Ancak Gölcük böyle büyür” diyerek sözlerini tamamladı.

PROJELER;

Katlı Pazar Yeri Projesi

Çok Amaçlı Salon Projesi

Katlı Otopark Projesi

Hisar Dere Köprülü Kavşağı Projesi

Gençlik Merkezi Projesi

Saraylı Meydanı

Devlet Hastanesi Projesi

Eski Yalı Evleri Projesi

Yukarı Değirmendere Meydan Projesi

Çiftli İkokulu Projesi

Tersane İlkokulu Projesi

İmam Hatip Ortaokulu Projesi

Küçük Sanayi Sitesi Projesi

Adliye Binası Projesi

Piri Reis İlkokulu Projesi

Erekli Tepe Tabiat Parkı Projesi

Yüzbaşılar Kavşağı Düzenlemesi

Kent için Kuzey Dolaşım Projesi

Güney Dolaşım Yolu Projesi

İhsaniye Kent Meydanı Projesi

Halıdere Çarşı Meydan Projesi

Ulaşlı Cami Meydan Projesi

Yazlık Meydan Projesi

Bovling ve Sinema Salonu Projesi

Gözlemtepe Mesire Alanı Yeniden Düzenleme Projesi

Prestij Caddeler Projesi

Dere Islahları Yazlık Ilıcaları 2. Etap Çalışmaları Projesi

Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu

Sevgi Evi

2.Endüstri Meslek Lisesi

Tır Parkları

Avidere ve Karanlıkdere İçme Suyu Arıtma Tesisi

Emekli Evleri

Tarih Koridoru projesi 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat