Özdilek

Kültür/Sanat

Ellibeş, Roma Döneminden Bize Hediye Kalan Ilıcayı Halkın Beğenisine Sunduk

Seçimden sonra ilk kez basınla bir araya gelen Mehmet Ellibeş, birlikteliğimizin noktası Ilıcamızdır. Ilıcamızın topluma ve halka kazandırılması için çalıştık.

27 Mayıs 2014 Saat: 11:57
Ellibeş, Roma Döneminden Bize Hediye Kalan Ilıcayı Halkın Beğenisine Sunduk
Ellibeş, Roma Döneminden Bize Hediye Kalan Ilıcayı Halkın Beğenisine Sunduk

Bu çalışma tam üç yıl sürdü. Roma döneminden bugüne bize hediye olarak kalan bu su ve eserlerin herkesi beğenisine sunulmasına çalıştık.

   Takiben bir yıl gibi kısa bir sürede ılıca tesislerimizi bitirdik ve hizmete açtık. 25 Mayıs 2013 tarihinde halkımız buradan yararlanmaya başladı. Sanayi kenti Kocaeli'nin değerli ilticamızı da ekledik. Böylece turizm kenti olma yolunda da adımlarımızı sıklaştırmış olduk.  Bu değerler ister su ister tarihi eser olarak yerin altın kalmasın istedik. Tam bir yıl geçti ve çok mutluyuz. 51 bin civarında insanımız ilticamızdan istifade etmiş sağlık bulmuş. Ülkenin her şehrinden gelen ınsanlarımız var. Yurtdışından bile gelen insanımız var. Her geçen ay ziyaretçi sayımız yükselmektedir. Biz daha ilk yılda hedefimizi geçmiş bulunuyoruz. Haftanın iki günü havuz sularımızı değiştirip sık sık ölçüm alıp değerleri kontrol altında tutarak hizmet veriyoruz. SPA merkezimiz hedefimizin çok üstünde bir rakama çıkmış bulunuyor. Tuz odamız büyük ilgi girmekte ve sauna ile Türk hamamımız rakamları yükselten hizmet türlerimizden sadece birkaçıdır. Sağlıkçı balıklarımızda hizmete girmiştir. Egzama tedavilerinde ve deri hastalıklarının tümünün tedavisinde kullanılıyor ve iki ayda aldığımız yol inanılmazdır.  Biz amacımıza ulaştık ve hedefimizi yakaladık.        Tesisimizden 51 bin 260 kişi yararlanmış bulunuyor. 8 milyona mal oldu. Biz İşletmeye devam edeceğiz ama restoran hariç. Bu bölge termal turizm alanı olarak ilan edildiği için burada inşaatlardan izne bağlı . pansiyonculuğun gelişmesi için teşvikte bulunuyoruz.  Personele yüzde 50 indirimlidir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat