Özdilek

Eğitim

Durağın Sesi Projesi, Yeniliklerle Duraklarda

Eğitimin  her yerde devam etmesini düşünen  ve duraklarda geçen zamanı da önemseyen  “Durağın Sesi Projesiyle” duraklarda keyifli vakit geçirmeyi amaçlıyor.

7 Aralık 2017 Saat: 09:11
Durağın Sesi Projesi, Yeniliklerle Duraklarda
Durağın Sesi Projesi, Yeniliklerle Duraklarda

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu'nun geçen yıl başlattığı ve 7. kez duraklar ve durakta bekleyenlerle buluşan ''Durağın Sesi Projesi'' hız kesmeden devam ediyor. Darıca'da 5 işlek durakta halkı bilinçlendirmeye ve farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Her ay farklı bir yenilikle yola çıkılan bu projede, bu ay da 'ayın sorusu' bölümünü ekleyerek durakta bekleyenleri araştırmaya sevk etmeye çalışacaklar. Sorulan sorulara doğru cevap verenlerden yapılacak kura çekimi ile 10 kişi, okula davet edilerek çeşitli hediyeler takdim edilecek. 

Okul yöneticisi; ''Eğitimin her yerde devam etmesini düşünen ve duraklarda geçen zamanı da önemseyen ''Durağın Sesi Projesiyle'' duraklarda keyifli vakit geçirmenizi dileriz'' diye belirtti.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat