Özdilek

Siyaset

Dr. Pelin Coştur Filiz’den Hürriyet’e destek geldi

AK Parti İzmit Belediye Meclis üyeleri İzmit Belediyesi'ne kredi çekilerek çöp kamyonu alınmasını reddetmesi üzerine İyi Parti İzmit ilçe başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz’den Hürriyet’e destek geldi

25 Eylül 2019 Saat: 13:25
Dr. Pelin Coştur Filiz’den Hürriyet’e destek geldi
Dr. Pelin Coştur Filiz’den Hürriyet’e destek geldi

Dr. Pelin Coştur Filiz’den Hürriyet’e destek geldi

AK Parti İzmit Belediye Meclis üyeleri İzmit Belediyesi'ne kredi çekilerek çöp kamyonu alınmasını reddetmesi üzerine İyi Parti İzmit ilçe başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz’den Hürriyet’e destek geldi.

 Dr. Pelin Coştur Filiz’den Hürriyet’e destek geldi

 AK Parti İzmit Belediye Meclis üyeleri İzmit Belediyesi'ne kredi çekilerek çöp kamyonu alınmasını reddetmişlerdir. Oysa, AK Parti'nin Derince ve Başiskele Meclis üyeleri aynı işlemi kendi belediyelerinde onaylamışlardır. Bu çifte standart AK Parti'nin tüm ülkede olduğu gibi insanları ayrıştıran ve kutuplaştıran politikasının sadece yereldeki bir yansımasıdır. Halka hizmetin temeli olan belediyecilikte bile halkın gereksinimlerini düşünmeyip senden-benden ayrımcılığı yaparak siyaset yapmaya çalışması, AK Parti'nin tüm Türkiye'de neden artık ülkemizi yönetemeyecek duruma gelip oylarının eridiğini hala anlamadıklarını gösterir. İzmit halkı, AK Parti'nin kişisel ve kurumsal hezeyanlarına sessiz kalmayacak kadar bilinçli insanlardan oluşur ve zamanı geldiğinde gereğini yapar. 

 

Daha öncede, mahallelere kreş yapılması projesini ve sokak hayvanları için barınak yapılmasını engelleyen AK Parti'li belediye meclis üyelerini İzmit halkının iyliğini, temizliğini ve refahını düşünmeye davet ediyoruz. Çifte standartı ve senden-benden ayrımcılığını bırakın artık ve İzmit halkının yanında olun. Konu CHP Belediyesi, ya da Sn. Fatma Kaplan Hürriyet konusu değildir. Asıl konu İzmit halkına hizmettir. 

 

Etiketler: Pelin Coştur,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat