Özdilek

Güncel

Döner bıçağıyla tekel bayiini bastı

Gölcük'te meydana gelen olayda alkollü bir kişi tartıştığı tekel bayiini döner bıçağı ile bastı. İş yerinin camlarını kıran şahsı polis ekipleri biber gazı ile etkisiz hale getirdi.

28 Ekim 2014 Saat: 12:18
Döner bıçağıyla tekel bayiini bastı
Döner bıçağıyla tekel bayiini bastı

Edinilen bilgiye göre Gölcük Merkez Mahallesi üzerinde bulunan Sultan Tekel Bayii adlı işyerine gelen Metin İ. adlı kişi büfe sahibi Aydoğan Onat'dan parasız içki istedi. Alkollü olan Metin İ. ile büfe sahibi tartıştı. Büfe sahibi Onat, şahsı işyerinden çıkardı. Yaklaşık 15-20 dakika sonra Metin İ. eline aldığı döner bıçağı ile yeniden büfeye geldi.

Elindeki döner bıçağını rastgele sallayan Metin İ., dükkanın camlarını kırdı. Çevre bulunan polis ekipleri hemen olay yerine gelerek Metin İ.'yi engellemeye çalıştı. Bir türlü sakinleştirilmeyen Metin İ., polisin sıktığı biber gazı ile etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Metin İ. karakola götürüldü. Yaşanan kargaşada büfe sahibi Aydoğan Onat hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat