Özdilek

Sağlık

Dilovası Devlet'e Op. Dr. Ömer Naci YILMAZ Atandı

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Ömer Naci YILMAZ, 1 Ağustos 2016 tarihinde yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı.

3 Ağustos 2016 Saat: 12:51
Dilovası Devlet'e Op. Dr. Ömer Naci YILMAZ Atandı
Dilovası Devlet'e Op. Dr. Ömer Naci YILMAZ Atandı

Törene Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, İldeki tüm sağlık tesisi yöneticileri ve idari kadroları katılım sağladı.
Törende konuşma yapan genel sekreter Ergüney “Dilovası Devlet Hastanemiz her geçen gün gelişiyor. Önümüzdeki aylarda ameliyathane, yoğun bakım, diyaliz ve doğumhanesi hizmete girecek. Yapacak çok işimiz var. Ömer Naci beyin bu görevi en güzel şekilde yerine getireceğine inanarak, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi. 
Yeni başhekim Ömer Naci Yılmaz kendisine güvenilerek bu görevin uygun görülmesinden onur duyduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

Op. Dr. Ömer Naci YILMAZ Kimdir ?
1972 yılında Rize’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Rize’de tamamladı. 1995 yılında Trabzon KTÜ Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1995-1997 yılları arasında Artvin Şavşat Kireçli Sağlık Ocağı, Şavşat Devlet Hastanesi, 1998-2000 yılları arasında Rize Pazar sağlık ocağında çalıştı. 2005 yılında İzmir Tepecik SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalından uzmanlığını aldı. 2006-2012 yılları arasında Sivas Numune Hastanesinde Genel Cerrahi uzmanı olarak çalıştı. 2012 yılından beri Seka Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi uzmanı olarak çalışırken Dilovası Devlet Hastanesi başhekimi olarak atanan Op.Dr. Ömer Naci YILMAZ iki çocuk babası

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat