Özdilek

Kültür/Sanat

Derinceli Öğretmenlerden müzik ziyafeti

Derince’de görev yapmakta olan öğretmenlerin icra ettiği Musiki Gecesi’nde birbirinden güzel eserler seslendirildi.

26 Aralık 2017 Saat: 21:10
Derinceli Öğretmenlerden müzik ziyafeti
Derinceli Öğretmenlerden müzik ziyafeti

Protokol konseri takip etti

Derince genelindeki eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerden oluşan koronun hazırladığı Musiki Gecesi konseri bu yıl Şükrü Aracı İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Derince Kaymakamlığı’nın öncülüğünde düzenlenen konserde sahne alan öğretmenlerden oluşan koro, söyledikleri birbirinden güzel eserlerle izleyenlere adeta müzik ziyafeti sundu. Katılımın son derece yoğun olduğu konseri Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır da takip etti.

 

Birbirinden güzel 22 eser

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Musiki Gecesi’nde öğretmenlerden oluşan koro, Erkilet Güzeli, Şimdi Uzaklardasın, Ayletme Beni, Gözleri Aşka Gülen, Edremit’in Gelini, Kahveyi Kavururlar, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Hey Gidi Karadeniz, Uğrunü Uğrunü, Anam Ağlar Başucumda Oturur, Adını Anmayacağım, Ey Şahin Bakışlım, Eziz Dostum, Bu Dağlarda Bağ Olmaz, Urfa’ya Paşa Geldi, Ah Bu Şarkıların, Güzel Bu Nasıl Sevdaymış, Kime Ne Söyleyeyim, TSM Potpuri, Zahit Bizi Tan Eyleme, Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim ve Halay Potpuri adlı toplam 22 eser seslendirdi. Müzik ziyafetine sahne olan gecenin sonunda ise protokol tarafından, koroda yer alan öğretmenlere çiçek takdiminde bulunuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat