Özdilek

Sağlık

Derince İlçe Sağlık Müdürlüğüne, Dr. Şenol Çavuşoğlu atandı

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Derince İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan, Dr. Şenol Çavuşoğlu’na görevinde başarılar diledi.

25 Aralık 2017 Saat: 19:48
Derince İlçe Sağlık Müdürlüğüne, Dr. Şenol Çavuşoğlu atandı
Derince İlçe Sağlık Müdürlüğüne, Dr. Şenol Çavuşoğlu atandı

Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar; Uz.Dr. Mürsel Durmaz, Op.Dr. M.Coşkun Güler, İlçe Sağlık Müdürleri katılım sağladılar. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Şenol bey ilimizde birçok alanda görev yapmış tecrübeli bir hekim. Bu tecrübesini Derince ilçemize aktaracağına inanıyorum. Derince ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 Dr. Şenol Çavuşoğlu kimdir

ve Lise öğrenimini  İzmit’de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültelerinden 1994 yılında mezun oldu. Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Bölümünden  2014 yılında mezun oldu. 1994-1999  yılları arasında Ankara da Sağlık ocağı ve 112 hekimliği yaptı. 1999-2012 arası Kocaeli 112 Komuta Kontrol Merkezi hekimliği yaptı.  2012-2017 arası Halk Sağlığı Müdürlüğün de  Şube Müdürü olarak görev yaptı. Çavuşoğlu bugün itibariyle Derince İlçe Sağlık Müdürlüğüne başladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat