Özdilek

Siyaset

Derince’de Eğitim yılı şenlik ile taçlandırılıyor

CHP Derince İlçe başkanlığının organize ettiği,Eğitim Öğretim yılının açılması ve ADALET-DEMOKRASİ – LAİKLİK ŞENLİĞİNE İlçe Başkanı Nihat Değer davet ediyor.

19 Eylül 2017 Saat: 08:34
Derince’de Eğitim yılı şenlik ile taçlandırılıyor
Derince’de Eğitim yılı şenlik ile taçlandırılıyor

2017 / 2018 Eğitim Öğretim yılının açılması ve ADALET-DEMOKRASİ – LAİKLİK ŞENLİĞİ

Bugün 2017 / 2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla tüm öğrencilerimize ve öğretmelerimize başarılar diliyorum. Her yıl olduğu gibi, bu yılda yeni Eğitim Öğretim Yılı giderek ağırlaşan sorunlarla başlıyor başta yeni müfredat ile birlikte Eğitimin kapıları bilime tamamen kapatılıyor dolasıyla Eğitim ve Bilim emekçileri, öğrenciler ve veliler eğitim ağırlaşan sorunlarının faturasını ödemek zorunda bırakılıyorlar. Eğitimin tüm sorunlarına ve zorluklarına karşı başarılı bir Eğitim ve Öğretim dönemi geçirmek için eğitim emekçilerinin ve Laik, Demokratik ve Bilimsel Eğitimden yana olanların mücadeleye devam edeceklerine inanıyoruz.

    Eğitim Öğretimin başladığı ilk hafta sonu olan 22 Eylül Cuma akşamı 60 evler Anfi  Tiyatro Salonunda ADALET, DEMORASİ VE LAİKLİK Şenliği yapılacaktır. Bu şenliğin amacı Derince li tüm öğrencileri, öğretmenleri ve velileri kaynaştırmaktır. Şenliğimize grup abdal ve Gökhan Birben gibi sanatçıların katılacağı şenlikte CHP Genel Başkan Yardımcımız Tekin BİNGÖL, HalkEvleri Genel Başkanı Oya ERSOY ve okulları açılmasıyla birlikte Laik Demokratik ve Bilimsel Eğitim konusunda bilgi vermek için Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin AYDOĞAN katılarak şenliğimizi şenlendireceklerdir.    

Şenliğe tün halkımız davetlidir                                                                                             NİHAT  DEĞER

                                                                                                                                   CHP DERİNCE İLÇE BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat