Özdilek

Sağlık

Derince araştırma hastanesi diyabet konusunda bilgilendiriyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyabet hastalığına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve bilgilendirme amacıyla çalışmalar yapıyor.

20 Kasım 2017 Saat: 15:51
Derince araştırma hastanesi diyabet konusunda bilgilendiriyor
Derince araştırma hastanesi diyabet konusunda bilgilendiriyor

Verilen Eğitimlerle Vatandaşlar Bilgilendiriliyor

     Hastanede düzenli olarak kurulan stantlarla ve Uzman hekimler, Diyetisyenler ile konularında uzman eğitimcilerin konu hakkında eğitim verildiği Diyabet okullarında  vatandaşlara Diyabet hastalığı hakkında önemli bilgilendirmeler yapılıyor.

Düzenli Olarak Stantlar Kuruluyor

     Hastane poliklinik girişine kurulan standa yoğun ilgi gösteren toplam 211 kişinin boy, kilo  kan şekeri ve tansiyon ölçümleri yapıldı. Ayrıca 188 kişinin kan şekeri ölçümü yapıldı. Değerlerinde anormallik saptanan kişilerin Dahiliye ve Diyet polikliniklerine yönlendirmeleri yapıldı ve önerilerde bulunuldu. Diyabet hastası olan kişilerin olası komplikasyonlarından biri olan retinopatiye farkındalığı arttırmak amaçlı göz muayeneleri olmaları için göz polikliniğine yönlendirmeleri yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat