Özdilek

Güncel

Damadını Şikayete Gittiği Adliyede Kapıda Savcı ile Karşılaştı

Gölcük İlçesi'nde yalnız yaşayan 60 yaşındaki Nazmiye Karakoç, adliyenin kapısında ilk karşılaştığı ve kim olduğunu bilmediği Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman'a damadını şikayet etti.

14 Şubat 2013 Saat: 14:36
Damadını Şikayete Gittiği Adliyede Kapıda Savcı ile Karşılaştı
Damadını Şikayete Gittiği Adliyede Kapıda Savcı ile Karşılaştı
 Gölcük İlçesi'nde yalnız yaşayan 60 yaşındaki Nazmiye Karakoç, adliyenin kapısında ilk karşılaştığı ve kim olduğunu bilmediği Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman'a damadını şikayet etti. Bir süre önce hayatını kaybeden kızının kocası olan damadının sık sık evine gelip kendisini rahatsız ettiğini, evdeki eşyayı alıp sattığını ileri süren Nazmiye Karakoç, onu şikayet için adliyeye gitti. Adliyenin kapısında ise tesadüfen Cumhuriuyet Başsavcısı Mehmet Yaman ile karşılaştı. Onun kim olduğunu bilmeden yardım isteyen Nazmiye Karakoç, Başsavcı Yaman'a önce kime başvurması gerektiğini sordu. Daha sonra da, emekli maaşıyla geçindiğini, bir süre önce kızının ölümünden sonra başka yakınının kalmadığını; ancak ölen kızının kocası olan damadının kendisini sürekli rahatsız edip evdeki eşyaları alıp sattığını iddia etti. Sorununu anlatmaya devam eden ve konuştuğu kişinin başsavcı olduğunu bilmeyen Nazmiye Karakoç'a, damadının kendisine şiddet uygulayıp uygulamadığını da soran Başsavcı Mehmet Yaman, daha sonra kendisini tanıtarak onu adliye içine götürerek yasal işlemler için resmi başvurusunu aldırttı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat