Özdilek

Güncel

Çocuklarımızı rezil ettiniz,onlar daha çocuk...

Tecavüz edilen ve bazı kişiler tarafından da en az tacize uğrayan Ö.Y. Gibi yaşları küçük olan tecavüzcü çocukların ailelerinden bazıları saçma sapan gerekçelerle KADER üyelerine saldırdılar

20 Şubat 2014 Saat: 16:44
Çocuklarımızı rezil ettiniz,onlar daha çocuk...
Çocuklarımızı rezil ettiniz,onlar daha çocuk...
013 yılı Haziran'ında Gölcük'te hem toplu hem de ayrı ayrı 29 kişinin tecavüzüne uğrayan Ö.Y.'nin  duruşmasına bügünde devam edildi ve Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada sanıklardan Ş.T., S.A. E.D. ve İ.K. serbest bırakılmıştı. Dava  duruşması öncesi ve sonrası Kader'e bağlı Kadın Platformu üyeleri yine adliye önüne geldi. 


Duruşmaya ilgisiz hiçkimse alınmadı

Emniyet güçleri duruşma nedeniyle adliye önünde ve duruşma salonunda geniş güvenlik önlemleri alındı. Duruşmaya tutuklu sanıklar, sanıkların avukatları ve yakınları katıldı. Kadın Platformu üyeleri ise dava başlamadan önce basın açıklaması düzenlediler ve duruşma sonrasında ise slogan attılar. 
 
Çocuklarımızı rezil ettiniz,onlar daha çocuk...
 
Tecavüz edilen ve bazı kişiler tarafından da en az tacize uğrayan Ö.Y. Gibi yaşları küçük olan tecavüzcü çocukların ailelerinden bazıları saçma sapan gerekçelerle KADER üyelerine saldırdılar. 
Ö.Y.'ye tecavüz eden çocukların aileleri mağduru koruyan kadınlara saldırarak tecavüzcü çocuklar için, "Çocuklarımızı rezil ettiniz. Gazetelere çıkarttınız. Onlar daha çocuk" şeklinde saçma sapan bir açıklama yaparak saldırılarını sürdürdüler ama güvenlik güçleri tecavüzcü gençlerin ailelerini adliye önünden uzaklaştırdılar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat