Özdilek

Spor

Çocuk Oyunları Şenliği

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İşbirliğinde "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği " Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

11 Mayıs 2014 Saat: 23:04
Çocuk Oyunları Şenliği
Çocuk Oyunları Şenliği

200 ÖĞRENCİ KATILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İşbirliğinde bu yıl ilkkez düzenlenen "Geleneksel Çocuk Şenliği" saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir'in açılış konuşmasıyla başladı. Sonrasında, Yağ Satarım Bal Satarım , Mendil Kapmaca , Tombik ve Kaleli Yakan Top Oyunları oynandı. Toplam 16 Okul ve 200 öğrencinin katılımıyla Çocuk Şenliği muhteşem görüntülere sahne oldu.

 

KUPALARINI ALDILAR

Şenlik sonunda Okullara Katılım Belgelerini İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, Atatürk İlköğretim Müdürü Osman Kaya, Gölcük Ortaokulu Müdürü Nehir Çetin ile öğrenci velileri verdiler. Ayrıca şenliğe katılan çocuklara ve velilere günün anısı olarak Topaç hediye edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, tören sonrası şenliklere katılan tüm okul ve öğrencilere teşekkür etti. Demiş şenliklerin gelecek yılda geniş bir katılımla düzenleneceğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat