Özdilek

Siyaset

CHP örgütleri Kılıçdaroğlu'nun Gebze programına hazır!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Referandum ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gebze Programı ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

26 Mart 2017 Saat: 14:37
CHP örgütleri Kılıçdaroğlunun Gebze programına hazır!
CHP örgütleri Kılıçdaroğlu'nun Gebze programına hazır!

   CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk'ün aralarında bulunduğu 4 İlçe Başkanıyla beraber Gebze İlçe Başkanlığı’nda değerlendirmelerde bulunan Tarhan, Referandumun siyasi parti seçim yarışına döndüğünü belirterek “Türkiye bir referandum ortamında. Bu referandumu siyasi partilerin yarışına sokmaya çalışıyorlar. Her zaman söyledikleri Milli İradeyi yok sayarak, büyük baskıyla, Milletten gizleyerek hazırladıkları anayasa taslağını genel kurulda geçirmeye çalıştılar. Bu süreçte hayır diyenleri terörist ilan etmeye çalışıyorlar. İçlerinde biraz adalet varsa, bizim ne emekle mücadele ettiğimizi görmeleri lazım. Bizler İlçe yönetimlerimizle, İl Başkanlığımızla kendi imkânlarımızla Referandumu anlatmaya çalışıyoruz. Onlar devletin bütün imkânlarını, kamunun imkânlarını arkalarına alarak, yeri geldiğinde baskı yaparak çalışma yürütüyorlar. İçlerinde biraz inanç varsa adaletli olmaları lazım.”diye konuştu. 

    Hayır kampanyası yürütülenlerin baskılara maruz kaldığını ileri süren Tarhan, “Yeri geldiğinde milletin olan salonları bize vermiyorlar, yeri geldiğinde tutukluyorlar, afişlerimizi devletin zabıtasını kullanarak indiriyorlar. Bu şartlarda yarışıyoruz. Birazcık adaletleri varsa bu ülkenin nasıl kurulduğunu, nasıl büyük devlet olduğunu görmeleri lazım. Siyasi rant için AB’ye bile kafa tutuyorlar. Biz Cumhuriyeti kurduğumuzda ülkeyi Avrupa’nın bir parçası olarak görürken, şimdi Avrupa’dan koparmaya çalışıyorlar. Sadece Tek adam rejimi için. Bütün yetkiler tek adama teslim edilecek. Türkiye’nin bütçesini tek adam yönetecek, kimse denetleyemeyecek. Bütün Bakanları, Hakimleri, Savcıları tek adam belirleyecek. Bir gece de bu yetkilerle Rejimi değiştirebilir. Bizim sorunumuz Erdoğan değil. Bizim sorunumuz tek adam rejimi. Bizim derdimiz parlamenter sistemin devamı. Bu anayasa Türkiye’yi kaldırmaz, Tek adam rejimi Ülkeyi böler. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü avunmak için bütün gücümüzle halkımızı aydınlatmaya çalışıyoruz.”dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat