Özdilek

Güncel

CHP Körfez Genlik Kolları'nda devir teslim

Geçtiğimiz günlerde CHP Kocaeli İl Gençlik kolları tarafından Körfez ilçesine ataması yapılan Bahadır Doğan ve yönetiminin dün akşam ilçe binasında devir teslim töreni yapıldı. İlçe Başkanı Tuğman Kayalı ve partililerin katıld

29 Eylül 2014 Saat: 14:30
CHP Körfez Genlik Kolları'nda devir teslim
CHP Körfez Genlik Kolları'nda devir teslim

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İlçe başkanı Tuğman Kayalı, "Gençlerimize güvenimiz tam onlar Cumhuriyet Halk Partisinin bel kemiğidir. Bugün burada güzel bir birliktelik var bu bir bayrak yarışı, verdiği emekler için Eski başkanımız Şafak Altunal’a teşekkür ederim” dedi.

İlçe başkanının ardından kürsüye çıkan yeni başkan Bahadır Doğan birlik beraberlik içerisinde partimiz için durmadan çalışacaklarını Cumhuriyet Halk Partisinin oylarını yükseltmek için değil, Körfez’de iktidar yapmak için başkan olduğunu söyledi. Eski Gençlik kolları başkanı Şafak Altunal’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek kürsüde çiçek takdim etti.

Göreve geldiği günden bu yana ilçe başkanlıklarında önemli çalışmalar yapan CHP Kocaeli il Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, "Yaklaşık 3 aydır görevdeyiz ilçelerimizde gençlik yapılarını kurmak için ciddi çaba sarfediyoruz, arkadaşlarımız her gün başka bir ilçede çalışmalar yapıyor, bu arada genel seçime yönelik çalışmalarında içerisindeyiz, Kocaeli’de 2015 Genel Seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi gençliği damgasını vuracak, bugüne kadar Kartepe, Başiskele, Karamürsel, Gebze, Derince, gençlik kollarımızın atamasını gerçekleştirdik. Bugün burada güzel bir birliktelik var bu birlikteliğin Körfez ilçemize başarı getireceğine inancım tam. Yeni başkanımıza başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat