Özdilek

Siyaset

CHP İzmit’ten İnce’nin Mitingine Yoğun Katılım

CHP Kocaeli ve İzmit İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Yalova’daki mitingine katılmak üzere kalabalık bir grupla yola çıktı.

5 Mayıs 2018 Saat: 14:06
CHP İzmit’ten İnce’nin Mitingine Yoğun Katılım
CHP İzmit’ten İnce’nin Mitingine Yoğun Katılım

CHP’liler tam kadro CHP İzmit İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bugün saat 14.00’ta Yalova’daki mitingine katılmak üzere yola çıktı. Perşembe Pazarı’ndan otobüs kaldıran CHP İl Başkanlığı, İzmit İlçe Başkanlığı, yoğun bir katılımla mitinge katılacak. Mitinge; CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayları Mehmet Ümit Küçükkaya, Orkun Utkubaş, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile katılım sağlanacak.

“Geleceğimizi birlikte alacağız”

Önceki gün Cumhurbaşkanı Adaylığı açıklanan Muharrem İnce’nin ilk mitingine oldukça kalabalık bir grupla mitinge katılım sağlayacak olan CHP Kocaeli ve İzmit, birlik ve beraberlik vurgusuyla seçim heyecanı artırdı. İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Dün Sayın Muharrem İnce’nin adaylığı sonrasında partimizde büyük bir heyecan yaşandı. Bizler bu heyecanı hep koruyacağız, 24 Haziran’a kadar gece gündüz, yorulmadan meydanlarda olacağız. Ve bizler de inanıyoruz ki Geleceğimizi bu birlik ve beraberlik ile birlikte geri alacağız” dedi.

Sloganlarla destek verildi

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ümit Küçükkaya da, “Parti olarak seçimlere zaten hazırdık. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayımızı Muharrem İnce olarak açıklamasıyla birlikte seçim heyecanımız da arttı. Seçimlere 2 aydan kısa bir süre kaldı. Bu sürede bizler yorulmak nedir bilmeden, geleceğimizi geri almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 25 Haziran sabahında da inanıyorum ki Cumhurbaşkanımızı Çankaya Köşkü’ne birlikte göndereceğiz” ifadelerini kullandı. CHP’liler Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce için sloganlar atarak destek mesajları da verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat