Özdilek

Siyaset

CHP İzmit, Sıkı Çalışıyor

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Her gün mahallelerde çeşitli ziyaretler yapan Çakar, yönetimiyle birlikte vatandaş ve esnafın sorunlarını dinliyor.

18 Mayıs 2018 Saat: 20:02
CHP İzmit, Sıkı Çalışıyor
CHP İzmit, Sıkı Çalışıyor

Mahalle ziyaretleri yaptılar

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalar kapsamında her gün mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor, dernekleri ziyaret ediyor. Bu kapsamda da İzmit ilçe yönetimi, Bekirdere ile Tavşantepe mahallelerinde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Çakar, bölgedeki sorunları dinledi ve ülke gündemini değerlendirdi. Çakar, Türkiye’nin aydınlık yarınlarına kavuşması için geleceklerini geri alacaklarının sözünü verdi.

Sergi Ve Gazete Ziyaretleri

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)’nin düzenlediği sergi açılışına da katılan Çakar, sergiyi dernek yöneticileriyle birlikte gezdi. Dernek kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın 9. ölüm yıldönümü olması nedeniyle yapılan sergide düşüncelerini paylaşan Çakar, “Türkan Saylan hocamızı aramızdan ayrılışının 9.yılında saygı ve özlemle anıyoruz ve 25 Haziran'dan itibaren CHP iktidarıyla birlikte özlemini duyduğumuz çağdaş bir yaşamı yeniden kazanacağımızın sözünü veriyoruz, yaşamı ve umudu birlikte yeşerteceğiz” dedi. Çakar ve yönetimi son olarak Çağdaş Kocaeli ve Kocaeli Koz gazetelerini de ziyaret ederek basın emekçilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler: Hakan Çakar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat