Siyaset

CHP GÖLCÜK'TE YENİ KATILIMLAR ARTIYOR

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı Turan Dumlu partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. CHP Saraylı-Örcün-Yunus Emre Mahalle Temsilciliğinde yapılan törene CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, mahalle temsilcileri ve partililer de katıl

1 Şubat 2014 Saat: 17:59
CHP GÖLCÜK'TE YENİ KATILIMLAR ARTIYOR
CHP GÖLCÜK'TE YENİ KATILIMLAR ARTIYOR
CHP Saraylı - Örcün- Yunus Emre Mahalle temsilciliğinde önceki gün gerçekleştirilen toplantıda yeni üyelere rozetleri takıldı. 15 Kişinin yeni üye olarak kaydının yapıldığı törende bilgi veren mahalle temsilcisi Ümit Yıldız bu sayıların tüm mahallerde olduğu gibi artarak devam edeceğini belirtti.
‘’1 OYLA KAYBEDEN PARTİLER OLMUŞTUR’’
Toplantıda konuşma yapan Başkan İşeri, “Seçimlere iki aydan kısa bir süre kaldı. Sizleri desteği ile önce yerel, sonra da genel seçimleri alacağız. Bu inanç doğrultusunda çalışmalarımızı artan bir hızla sürdürüyoruz. Bizim için her bir oyun değeri büyüktür. Unutmayın ki bir oyla seçim kaybedilen yerler, seçim kaybeden partiler olmuştur. Bu nedenle son güne kadar çalışmalarımızı sürdürmekte kararlı olmak zorundayız." dedi.
DUMLU’DAN "TOPLAM KALİTE" ÇALIŞMALARI

Turan Dumlu da yeni katılımlarla ilgili olarak yaptığı konuşmada "Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Her gün yeni yerlerde karşılaştığımız vatandaşlarımızdaki heyecanı görmekte mutlu oluyoruz. Onlar mı bizi gördüklerinde mutlu oluyorlar, yoksa biz mi onları görüp heyecanlanıyoruz, bilemiyorum. Ama sanırım bu karşılıklı duyguların bir araya gelmesidir. Burada da sizlerden çok güzel mesajlar geldi. Partimiz için çalışan, emek harcayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerde bayan arkadaşlarımızın çok büyük katkı sağladıkları zaman başarı geldiğini biliyoruz. Tüm Gölcük'te olduğu gibi, buradaki bayan arkadaşlarımızın çalışmalarını taktirle karşılıyorum, partide sürekli olarak sizlerin azimle çalışmalarınızdan söz ediyoruz. Seçim bitmeden sizlerin de çalışmalarınızı bitirmeyeceğinizi çok iyi biliyorum" dedi.

Gölcük için önemli projeler hazırladıklarını belirten Turan Dumlu, Gölcük'ün sosyal açıdan zayıf bir ilçe olduğunu, sanatsal ve kültürel anlamda istenen seviyeye gelmediğini, insanların oturup eğleneceği alanların sayısının sınırlı olduğunu belirterek şöyle dedi "Belediyede oluşturacağımız çözüm masası ile mahallede çöpler alınmadığında bize telefon etmeniz yeterli olacak. Veya başka bir sorunu olduğunda Gölcüklü yine bu çözüm masasını arayabilecek. Telefonlarımızı sürekli olarak kaydedeceğiz ve kalite çalışmalarımız çerçevesinde gelen şikayetleri ve bunların hangi birimler tarafından, ne kadar kısa sürede çözüldüğünü takip edeceğiz. Hizmetlerimizle ilgili olarak Toplam kalite konusunda ciddi çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bizler 145 bin nüfuslu Gölcük halkının tamamını kucaklayıp parti ayırımı yapmadan hizmet sunacağız."  
ROZETLER TAKILDI
Konuşmalardan sonra, CHP Saraylı-Örcün-Yunus Emre Mahalle Temsilciliği’ne yeni katılan üyelere, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri İşeri, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ecz.Dumlu ile Belediye Meclis üyesi Pınar Naak, parti rozetlerini takıp, yeni partililere "hoşgeldiniz" diyerek görevlerinde başarı dilediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat