Özdilek

Siyaset

CHP Gebze'de referandum çalışmasını yürütecek isimleri belirledi

CHP Gebze'de referandum çalışmasını yürütecek isimler ile bir araya gelen İlçe başkanı Recep Dursun partinin kanaat önderleri referandum öncesi Hayır bloğunda en güçlü çalışmayı yapmayı planlayacaklar.

3 Şubat 2017 Saat: 23:05
CHP Gebzede referandum çalışmasını yürütecek isimler belirledi
CHP Gebze'de referandum çalışmasını yürütecek isimleri belirledi

Refararandumu sürecini yürütrcek partililere telekür eden  CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Gebze İlçe Başkanlığının referandum sürecinin sağlıklı ve sonuç alıcı çalışma yapabilmesinin koşulları ve yöntemleri üzerinde görüşlerın alındığı toplantı çok verimli oldu. Öneri ve tavsiyelerde bulunuldu. Örgüt,yönetici, üye ve seçmenlerin seçim çalışmasına aktif katılımının şartları ve önemi üzerinde duruldu. Böylesi önemli ve katkı sağlayan, yol gösteren toplantıya parti görev ve sorumluluğu bilinci ile katılım gösteren vekilimiz Tahsin Tarhan'a, önceki ilçe başkanlarımız Gülabi Kaya, Seyfettin Güney, İsmet Kara, Mustafa Kaya, Meşaik Karakuş, Özkan Koçak, Saide Arslan ve Sedat Tatar ile belediye başkanımız Mehmet Emin Akın ve kurultay delegemiz Hasan Öztekin'e ilçe örgütü adına teşekkür ederiz.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat