Özdilek

Siyaset

CHP Derince’de süreç anlatıldı

CHP Derince İlçe Başkanlığı, yerel seçimlerin ardından ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Nihat Değer, seçim süreci ve hukuki süreç hakkında bilgilendirme yaptı

10 Nisan 2019 Saat: 15:10
CHP Derince’de süreç anlatıldı
CHP Derince’de süreç anlatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, meclis üyesi adayları, mahalle temsilcilerinin de katıldığı genişletişmiş yönetim kurulu toplantısında seçim sonuçları ve hukuki süreç ele alındı, sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı. CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, seçim sürecinde destekleriyle seçim çalışmalarını katılan ve emek verenlere teşekkür etti.

 

"Çalışmalarımız devam edecek"

İlçe Başkanı Nihat Değer, "Derince'de bu zamana kadar görülmemiş bir çalışma ortaya konuldu. Başkan belediye başkan adayımız olmak üzere her bir meclis üyesi adayımız gece gündüz demeden insanlara ulaşmaya çalıştı. Bu çalışmalar sadece Derince'de değil, tüm Kocaeli'de konuşuldu. Derince'de tarih yazıldığına inanıyorum. Bu çalışmalarımız seçim sonucu itibariyle sonlandırılmayacağını da bildirmek isterim. Bundan sonra da Derince'nin haklarını savunmak için her alanda var olacağız" dedi.

 

"Emek dolu bir süreçti"

Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe ise "Derince'de biz bu işe inanarak girdik. Başlangıçta Derince'nin yapısını, önceden alabildiğimiz oy oranlarını da biliyorduk. Zorlu ama bir o kadar da emek dolu bir süreçti. Sizlerle birlikte bunu başardık. Siyaset uzun vadeli bir iştir. Güzel bir çalışma ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra da meclis üyesi adaylarımızla birlikte Derince'nin haklarını savunmaya devam edeceğiz. Bizimle birlikte bu yolu yürüyen, emek veren herkese bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.

 

                                                                                                                                       NİHAT DEĞER

 

                                                                                                                              CHP DERİNCE İLÇE BAŞKANI

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat