Özdilek

Siyaset

CHP’den Gölcük’te gövde gösterisi

CHP’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu projelerini açıkladı, programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Milletvekilleri Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’da ka

9 Mart 2014 Saat: 17:10
CHP’den Gölcük’te gövde gösterisi
CHP’den Gölcük’te gövde gösterisi

Binlerce kişinin katıldığı program Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Gerçekleşen proje tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP’nin il ve ilçe gençlik kolları yöneticileri, CHP’nin il ve çok sayıda Gölcüklü katıldı. Gerçekleşen programda açılış konuşmasını İsmet İşeri yaptı.

 “DUMLU İŞİ BİTİRMİŞ”

Tekin, salonda bulunan bayanlarını gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, “28 gün içerisinde 13 bayan intihar etti, 34 bayan ağır şekilde darp edildi. 8 Mart dünya kadınlar gününü bu şartlar altında kutluyoruz. CHP iktidara geldiğinde aile sigortası projesini hayata geçireceğiz. Aile sigortasını hayata geçirmek için 3 milyar dolar lazım. Bize sordular bu parayı nereden bulacaksınız diye, bakanların ve çocukların yolsuzluğunu hırsızlığının önüne geçerek bulacağız. Bu hırsızlardan alıp vatandaşımıza vereceğiz. Size söz veriyorum, Gölcük belediyesini İstanbul belediyesinin kardeş belediyesi yapacağım. Burada ki tablo Turan Başkanın işi bitirdiğini gösteriyor. Bu yerel seçimler çok önemli, hırsızlığın arsızlığın önüne geçin” ifadelerinde bulundu.

“DUMLU GÖLCÜK’Ü BİZ BÜYÜKŞEHİR’İ ALACAĞIZ”

Ardından kürsüye çıkan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’da yaptığı konuşmada iddialı konuşarak, “Turan Dumlu’nun Gölcük’te kazanması kesin. Biz Gölcük’te kazanacazğız, İzmit’te de kazanacağız, Dilovası, Derince, Kandıra, Kartepe, Gebze’de ve Darıca’da da kazanacağız. Derince ve Körfez’i de kazanacağız. Biz Büyükşehir’i de kazanacağız” dedi. Tarhan’ın bu iddialı sözleri salonda alkış kıyametinin kopmasına sebep oldu. Tahsin Tarhan’ın konuşmasının ardından Turan Dumlu’nun projeleri büyük ekranlardan Gölcüklülere izletildi. Ardından ise Turan Dumlu kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Dumlu konuşmasını Nazım Hikmet’in şiiriyle sonlandırdı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat