Özdilek

Siyaset

Cemevini ziyaret eden Öğüt’e ilgi büyük oldu

CHP Milletvekili ve ilimizde Kocaeli büyükşehir Belediye başkanlığı en çok konuşulan isimlerin başında gelen Ensar Öğüt, ilçelerde toplantı üstüne toplantı ve esnaf ziyaretleri yapıp, CHP’nin yerelde iktidar olması için anlatımlar

16 Eylül 2013 Saat: 22:23
Cemevini ziyaret eden Öğüt’e ilgi büyük oldu
Cemevini ziyaret eden Öğüt’e ilgi büyük oldu

Bir günde dört toplantı bile yapan Öğüt, dur durak bilmiyor. Öğüt, bu kez Hacı Bektaşı Veli Körfez Cemevini ziyaret etti.  Körfez Cemevi Başkanı Selami karanfil ve yöneticiler tarafından samimi bir şekilde karşılanan Öğüt, bir vatandaşın vefatı nedeniyle okunan Kuran’ı dinledi. Cemevinde yapılan ikramdan sonra vatandaşlarla sohbet eden Öğüt, büyük ilgi ve sevgi gördü.

Kuran ve ziyafet sonrası, başka bir alanda Cemevi yöneticileri ve bir araya gelen Öğüt, Büyükşehir ve ilçe adayları  kim olursa olsun, herkesten çok çalışması, komşularını da ikna etmelerini istedi.

Ensar Öğüt şöyle konuştu: “Kocaeli ne sağlıklı bir kent ne insanlarının yüzü gülüyor. Kocaeli’nin geleceğe hazırlanması, tüm ilçelerin adeta yeniden  inşa edilmesi, geri kalmışlıktan kurtarılması gerekiyor. Doğru projelerle, adil, eşit, dengeli bir şekilde her taraf el atacağız. Bir dönem daha Körfez onlarda kalsa ne değişecek. CHP’ye fırsat verilmeli. Oy vermeniz yetmez, her vatandaşın oy vermesi için anlatmalısınız..

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat