Özdilek

Sağlık

Çeker:ASM’nin Kapatılmasına Sesiz kalamayız!

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Körfez İlce de faaliyet gösteren Atalar Mahallesi Aile Sağlık Merkezi’nin sudan bahane ile kapatılmak istenmesine tepki gösterdi.

1 Ocak 2014 Saat: 10:25
Çeker:ASM’nin Kapatılmasına Sesiz kalamayız!
Çeker:ASM’nin Kapatılmasına Sesiz kalamayız!

“ASM’nin” Kapatılmak İstendiğini Öğrenmiş Bulunmaktayız.

Yerle bir gazetede çıkan haberde  Körfez İlce de Atalar mahallesinde Faaliyet gösteren Aile Sağlık Merkezi’nin kapatılacağını üzerine  Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, “ASM’de” görev yapan çalışanları ve mahalle muhtarını ziyaret etti. Konu hakkında bilgi alan Şube Başkanı Ömer Çeker konu ile açıklamada bulundu;  Yapmış olduğumuz araştırmada fındık kabuğunu doldurmayacak neden den dolayı sudan bahane ile  Atalar Mahallesinde Aile Sağlığı Merkezinin “ASM’nin” kapatılmak istendiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Dedi.

 

ASM “Kapatılsın” Demek Çok Abestir.

Çeker; Bu durumun kabul edilemeyeceğini söyleyen Başkan Çeker; “Madem yönetmenliğe aykırıydı, neden açılmasına izin verildi. Yanılmıyorsam burası Beş veya altı sene önce Sağlık ocağı olarak hizmete açıldı. Üç yıl öncede Aile Sağlığı Merkezine dönüştürüldü. O zamanda Tuvalet ortak kullanılıyordu. Bu günde ortak kullanılıyor. “ASM” ait bir tuvaletin olmaması eksiklik ise, buranın mülk sahibi bu eksikliği gidermesi gerekmektedir. Bunun içinde ilgili kurum girişimlerde bulunması gerekir. “kapatılsın” demek çok abestir. dedi

 

Kapatılmasına Göz Yummayız, Sessizde Kalmayız.

Başkan Çeker; Buranın kapatılması için yenisinin yapılması ve ya yeni bir yerin gösterilmesi gerekir. Basit bir meseleden dolayı buradaki vatandaşları yok saymak, çok büyük bir haksızlıktır. Bunu ne biz kabul ederiz, ne de halkımız kabul eder. Sağlık çalışanlarına ve ASM ye sahip çıkarız, ASM’nin kapatılmasına göz yummayız, sessizde kalmayız.  Bu konuda gerekli her türlü girişimi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat