Özdilek

Güncel

Bursa bu iki ismi konuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Kulaoğlu ve eski basın koordinatörü Kutay Deniz’in ile ilgili şok iddialar sosyal medyalarda gündem oldu.

3 Haziran 2022 Saat: 13:28
Bursa bu iki ismi konuşuyor!
Bursa bu iki ismi konuşuyor!

Bursa bu iki ismi konuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Kulaoğlu ve eski basın koordinatörü Kutay Deniz’in ile ilgili şok iddialar sosyal medyalarda gündem oldu.

 

Bursa’nın güzide ilçesi Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü Pınar Kulaoğlu ve eski basın koordinatörü Kutay Deniz hakkında şok iddialar, sosyal medyayı salladı.

İddialara göre, Özel Kalem Müdürü Pınar Kulaoğlu’nun  Ankara'ya bir dizi temaslarda bulunmak için bir ayda 3 kez gittiği, ziyaretlerinin belediyeye maliyetinin 70 bin TL’yi bulduğu, bu ziyaretler için başta makam araçları ve onlarca belediyeye ait araç olmasına rağmen günlüğü bin 500 ile 3 bin lira arasında VİP Minübüs kiralayan, yanına özel kalemde görevli çay servisi yapan bayan personel, yine özel kalemde görevli bayan güvenlik ve belediye şoförünü götüren Mustafakemalpaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Kulaoğlu’nun Ankara’da konaklama için daha uygun olan kamu misafirhaneleri yerine lüks otelleri tercih ettiği belirtiliyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın, vatandaşla doğrudan, randevusuz, bürokrasi olmadan görüşebilmek için makam odasını ilçenin kalbi merkezi konumunda bulunan Adnan Menderes Meydanına taşırken, özel kalemle gelen vatandaşların Özel Kalem Müdürü Pınar Kulaoğlu’nun talimatıyla geri gönderildiği, Başkan Kanar’ın yaptığı tüm güzel işlerin gölgelendirilmeye ve heba edilmeye  çalışıldığı iddialar arasında yer alıyor.

 

İddialar arasında Özel Kalem Müdürü Pınar Kulaoğlu’nun belediyeyi dizayn etmek için daha öncede özel kalemde görevli 3 kişinin yerini değiştirdiği, “Siz benim kim olduğu mu biliyor musunuz? Özel kalem müdürünün en favori sözleri, boyuma bakmayın, ben kimlerin ayağını kaydırdım” diyerek eski Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Kocaman’ı görevden kendisinin aldırdığını ileri sürerek göz dağı verdiği, özel kalemden geri gönderildiği için ve gösterilen muameleden dolayı bu durumu sosyal medyadan yazdığı için bir kadın vatandaşa dava açmakla tehdit ettiği belirtiliyor.

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi eski basın koordinatörü Kutay Deniz ile ilgili de, “6 ay öncesine kadar belediye basın koordinatörü olarak görev yapıyordu. Rahatsızlık verici dedikodu ve menfaat sağlama girişimleri sonucu yeri değiştirilerek Belediye Gençlik Spor Müdürlüğü’ne gönderiliyor. Şimdi belediye sözleşmeli memur olarak bankamatik memurluğu yapıyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar, AK Partililerin tepkisine yol açtı. ‘Rakı getir sebastian, ülkeni anasını s…ler’, ‘AK Parti’ye oy veren arkadaşlarım, bugün vatanını satan yarın öbürgün anasını karısını satar’ şeklinde sosyal medya hesabından ifadeler paylaşıyor. Böyle bir kişi belediyede çalışıyor” iddialarında bulunuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat