Özdilek

Aşayiş

Bunalıma girdi, canına kıydı

İşsiz kalması sonucunda bunalıma giren ve Cüneyt Işık, Konaya’da girdiği bunalımdan çıkamayarak kendini asarak yaşamına son verdi.

22 Eylül 2017 Saat: 16:26
Bunalıma girdi, canına kıydı
Bunalıma girdi, canına kıydı

Gebze İlçesinde faaliyet gösteren  ve geçtiğimiz aylarda Konya’ya taşınma  kararı alan (Üni Lever) bir fabrikada çalışanevli 2 Çocuk babası  Cüneyt Işık(37), işsiz kalmamak için İzmit’ten giderek  Konya’ya yerleşti.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışan eşi Hande Işık’ın tayinini Konya’ya çıkarmak için çok uğraşan ancak  başarılı olamayan Işık,  bu olaylar nedeniyle bunalıma girdi.2 kızına da çok düşkün olduğu öğrenilen Cüneyt Işık, Konaya’da girdiği bunalımdan çıkamayarak  kendini asarak yaşamına son verdi.Yaşadığı bunalım ve borçları ile ilgili mektupta bırakan Işık’ın eşine iş arkadaşlarını öldüğünü söyleyemedi. Hande Işık’ı arayan iş arkadaşları Cüneyt Işık’ın elektrik akımına kapılarak yaralandığını söyledi. Eşinin intihar ettiğini öğrenen Hande Işık büyük bir şok yaşadı. Cüneyt Işık’ın cenazesi memleketi Bursa’da kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat