Özdilek

Spor

Bülent Baturman: Zor maç olacak

Çift kale maçla Sivas Belediye Spor maçının provasını yapan Kocaeli Birlikspor’da teknik patron Bülent Baturman, “Rakibimizi analiz ettik. Oyun anlayışı, oyuncu yetenekleri, kullandıkları bölgeler ve zaaflarını izledik.

30 Kasım 2017 Saat: 22:31
Bülent Baturman: Zor maç olacak
Bülent Baturman: Zor maç olacak

Kompakt oynuyorlar. Zor maç bizi bekliyor. Kendi oyunumuzu oynayacağız” dedi

 

Kocaeli Birlikspor Pazar günü Alparslan Türkeş Stadı’nda oynayacağı Sivas Belediye Spor maçının hazırlıklarını önceki gün teknik ve taktik antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı nedeniyle hafta başından beri dinlendirilen Emrecan Yıldızhan’ın düz koşuya başladığı antrenmanda toplu teknik çalışmanın ardından tam sahada çift kale maç yapıldı.  Oldukça kıran kırana geçen çift kaleyi kulüp başkanı Erhan Yılmaz, alt yapı malzemecisi Orhan Dönmez, İlimtepe GB Kulüp Başkanı Murat Durul ve Körfez Esenspor Teknik Sorumlusu Kenan Ay birlikte izledi. Antrenman sonunda takıma tatlı ikram edildi.

Rakibimizi analiz ettik

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Bülent Baturman, “Sivas’ı içerdeki maçlarında izlettirdik, rapor aldık. Ayrıca GS ile oynadıkları kupa maçını da izledik. Skordan çok hangi oyun anlayışıyla hareket ettiklerini, oyuncu yeteneklerini, takım olarak hangi bölgeleri kullandıklarını, zaafları nelerdir seyrettik. 5-1 yenilmiş olabilirler. Biz bu maçı mukayese etmiyoruz. Bana göre bu ligdeki iyi 3-4 takımdan biri. Takım olarak iyi mücadele ediyorlar. Hücumda ve savunmada bütün olarak hareket ediyorlar. İyi oyuncuları var.

Mağlup olmamalıyız

Galibiyet sonrası kendi sahamızda oynamamız bizim için farklı bir moral içinde olacak. Biz önce kendi görevimizi layıkıyla yerine getirerek oynarsak skor da lehimize gelişebilir. Bir kere mağlup olmamak durumundayız. Kazanabileceğimiz puanları kazanmak zorundayız. Bizi zor bir maç bekliyor. Dezavantajımız; Emrecan’ın sakat olması. Büyük ihtimal bu hafta oynamayacak. Hücuma katkısı yüksek olan bir oyuncumuz. Antrenmanlarımız bu doğrultuda sürüyor” dedi.

Rakip ağıra alabilir

Takımın zor maçlara daha iyi konsantre olduğunun hatırlatılması üzerinde ise teknik patron Bülent Baturman, “Bizler de futbol oynadık. Büyük takımlarla oynarken olaya konsantre oluşumuz, olayın içinde oluşumuz çok daha ciddi ve rahat oluyordu. Bunları oyuncularımızla paylaşıyor, örnekler veriyoruz. Rakip; belki bizi bulunduğumuz konum itibarıyla psikolojik olarak; GS maçından sonra gelip bizimle oynaması nedeniyle ağıra alma anlayışında olabilir. Maçın başından sonuna kadar oyun anlayışımız, algımız neyse toplu-topsuz mücadelemizi yapacağız” şeklinde konuştu.

Hakemler belli oldu

Pazar günü oynanacak maçın hakemleri de belli oldu. Sakaryalı B klasman hakem Atilla Karaoğlan’ın düdük çalacağı maçta aynı bölgeden Murat Taşçıkar birinci yarımcı hakem, İzmir’den Uğur Önay ikinci yardımcı hakem, İstanbullu Erdoğan Özkaya ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Orta hakem Karaoğlan kariyerinde 19’u 2.lig maçı olmak üzere 95 maç yönetti. Bu maçların 47’sini ev sahibi, 23’ünü deplasman takımı kazanırken 25’i de beraberlikle sonuçlandı. Karaoğlan bu maçlarda 515 sarı, 36 kırmızı kart gösterdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat