Özdilek

Aşayiş

Boya yapılan okulda öğrenciler rahatsızlandı

Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lise’sinde, geceleri boyama işlemi yapıldı. Sabah saatlerinde derse gelen öğrenciler, birbiri ardına rahatsızlanınca hemen 112 sağlık ekiplerine haber verildi.

9 Şubat 2018 Saat: 15:52
Boya yapılan okulda öğrenciler rahatsızlandı
Boya yapılan okulda öğrenciler rahatsızlandı

Derince, Çınarlı Mahallesi Berat Sokak üzerinde eğitim veren Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lise’sinde, geceleri boyama işlemi yapıldı.  Sabah saatlerinde derse gelen öğrenciler, birbiri ardına rahatsızlanınca hemen 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri  rahatsızlanan öğrencileri olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri sonrası  Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne  götürdü.  Boyadan etkilenen 17 öğrenci kontrol amaçlı hastanede tutulurken, olayı haber alan öğrenci velileri  hastaneye akın etti.  Velileri  çocuklarının  rahatsızlanması nedeniyle okul yetkililerine tepki gösterirken,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konu ile ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan olayın okulun bodrum kısmını yenilemek için yapuılan boyama işleminin neden olduğu,   ancak müdürün  iyi niyetli  olarak  işi hızlı bitirmek istediği ve hatta bunun için kendisinin de bir zat boya işine katıldığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat