Özdilek

Aşayiş

Borç yüzünden, intihara kalkıştı

Körfez'in merkezinde yer alan 6 katlı Petrolcüler İşhanı'nın çatısına çıkan isminin Yaşar olduğu belirtilen bir kişi borcu yüzünden intihara kalkıştı.

24 Aralık 2017 Saat: 17:33
Borç yüzünden, intihara kalkıştı
Borç yüzünden, intihara kalkıştı

 Elinde koltuk değnekleriyle çatı katına çıkan ve borcunun bulunduğunu belirten 41 yaşında olduğu bildirilen vatandaş, intihar etmek istedi. İş hanının çatısından kendini aşağıya atmak isteyen kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi İtfaiye ekipleri olay yerinde güvenlik  tedbirleri aldı ve şişme çadır kurdular. Emniyetten uzman kişiler ise intihar etmek isteyen kişinin yanına çıktı. Bir saatlik uğraş sonucu vatandaş ikna edildi. Daha sonra iş hanının çatısından indirilen vatandaş, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Derince Sopalı Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine biriken vatandaşlar, kamera ile canlı bağlantıda bulunması, duyarsız bir şekilde davranmaları dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat