Özdilek

Ekonomi

'Bir güzellik yap kendine'

'Bir güzellik yap kendine' sloganı ile Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde faaliyet gösteren genç girişimci iş adamı ve güzellik uzmanı Gökhan Karaca tarafından işletilen Gökhan Karaca Hair Studio hizmet veriyor.

7 Aralık 2017 Saat: 08:22
Bir güzellik yap kendine
'Bir güzellik yap kendine'

Hair Studio isimli bayan kuaför salonu; güzelliğine ve bakımına önem verenlerin adresi konumunda bulunuyor. Annesi Gülser Güney'in de vazife yaptığı iş yerinde; kendi alanında uzman ekipler vazife yapıyor. Osman Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi No:26/B adresinde hizmet veren iş yerinde; saç kesimi, boya, kaynak , ombre, sombre, topuz, gelin başı, gibi hizmetler ön plana çıkıyor. Ayrıca iş yerinde; Fön,  KesimBoya,  Organik Boya RöflePerma, Maşa ( Kırık, Düz, Dalgalı,...),  TopuzTürbanRenk Açma PermaTarama; Gelin SaçıSöz SaçıNişan SaçıTürbanCilt BakımıManikür – PedikürAğda - Sir AğdaKaş, Saç BakımıMakyajProfesyonel Makyaj gibi  hizmetlerin verildiği bildirildi. 'Bir güzellik  yap kendine' sloganı ile hizmet verdiklerini belirten iş yeri sahibi Gökhan Karaca, 'Bizim işimiz sağlıklı olmayı, uzman olmayı gerektirir. En ufak bir yanlışlık ve ihmalkarlık, telafisi zor sonuçlar ortaya çıkarabilir. Bu yüzden, güzelliğine ve sağlığına önem verenlerin adresi konumundayız. Müşteri memnuniyeti bizim için en öncelikli vaz geçilmezimizdir. En büyük referansımız, müşterilerimizdir. Hizmetin en iyisini vermek adına elimizden geleni yapıyoruz."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat