Özdilek

Siyaset

Berhan Şimşek, Timur Koç’a destek istedi

CHP eski İstanbul Milletvekili ve ünlü Sanatçı Berhan Şimşek, destek olmak amacıyla geldiği Çayırova'da Timur Koç'a destek istedi.

3 Şubat 2014 Saat: 16:17
Berhan Şimşek, Timur Koç’a destek istedi
Berhan Şimşek, Timur Koç’a destek istedi

Bayburtlular  Derneğini ziyaret ederek Belediye başkan Adayı Timur Koç’a destek istedi.

Şimşek ve Koç’un Bayburtlular dernek ziyaretine CHP ilçe başkanı Rasim Meriç, Kadın Kolları başkanı Türkan Kılıç, Belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

CHP heyeti Bayburtlular Dernek başkanı Necdet Korkmaz ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından samimi bir şekilde karşılandı. 

Toplantıda konuşan Timur Koç, Çaırova’nın geleceğine de yön verecek ve gerçek ilçe statüsüne kavuşturacak projeler hazırladıklarını ifade ederek, tek tek projeler hakkında bilgiler verdi.

KOÇ PROJELERİNİ ANLATTI
Koç, elinde kitapçığı ile tek tek açıklamasını yaptığı konuşmasında, “Çayırova’nın hak ettiği sınırlarını yeniden tespiti projesini hayata geçireceğiz.Çayırova’ya modern bir otobüs terminali kurulacak.Çöp konteynırları yer altına alınacak.Şekerpınar’a belediye hizmet binası, Çayırova’ya ek kaymakamlık binası yapılacak. Fatih Caddesine 3 adet çok katlı otopark yapılacak.Emekliler için dinlenme evleri kurulacak.Toplu konut projeleri hazırlanacak. Ambulans helikopter projesi hayata geçirilecek. Çayırova’da imar sorunlarından kaynaklı hiçbir problem yaşanmaması için çalışmalar yapılacak.Çocuklar için eğlence köyü kurulacak. .Sabit Semt Pazarı kurulacak. Her mahalleye kreş açılacak. Engelliler için dönüşüm projesi yapılacak. Küçük Sanayi sitesi kurulacak, işsizliği çözme projesi başlatılacak”dedi.

HEYECAN VAR, KARARLILIK VAR
Bayburtluların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan ünlü sinema sanatçısı Berhan Simşek ise, “Timur Koç, Çayırova’nın taşında toprağında emeği olan bir arkadaşımız. Hem çok emeği var, hem işin ehli hem de mükemmel projeler ile geliyor. Heyecan var, istek var, kararlılık var. Bir hemşehriniz olarak, kefil olduğum Timur Koç’a büyük bir destek istiyorum. Her şeyin hesabını benden sorun.”dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat