Özdilek

Siyaset

Belediyelerden 25 Mahalleye Spor Malzemesi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Kandıra’da ağırladı.

9 Mayıs 2018 Saat: 15:28
Belediyelerden 25 Mahalleye Spor Malzemesi
Belediyelerden 25 Mahalleye Spor Malzemesi

Sabahın erken saatlerinde programlarına başlayan Başkanların ilk hedefi, Merkez Erikli, Belen mahallesi oldu. Burada spor malzemeleri dağıtan Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Ünal Köken, 25 mahalleye futbol topu, masa tenisi takımı, dart takımı, satranç takımı bocce seti hediye etti.

 Sporun sosyal hayatta alışkanlıklar arasında yer almasını hedeflediklerini her fırsatta dile getiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Merkez Erikli, Belen mahallesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 25 mahalleye dağıtılmak üzere spor malzemeleri hediye etti. Kapalı ve açık alanlarda kullanılmak üzere futbol topu, masa tenisi takımı, dart takımı, santranç takımı,bocce setinden oluşan spor malzemelerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Ünal Köken ve Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Sporun kardeşlik ve birlik beraberliğin en önemli aracı olduğunu ifade eden Başkan Köken , spor malzemelerinin dağıtımından sonra Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte tenis maçı yaptı. Tenis müsabakasının sonucunu kardeşlik ve dostluk olarak açıklayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hem Kandıra’mız hem de ülkemiz için canla başla çalışacak ve birlik beraberliğimizi arttıracak hizmetlerde bulunacağız dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat