Özdilek

Güncel

Bebeklerini gömerken yakalandılar

Çayırova’da “Ölü bebek bulduk” diyerek bebeği gömmeye çalışırken mezarlık personeline yakalanan şahıslar bebeğin anne ve babası çıktı

17 Haziran 2014 Saat: 17:44
Bebeklerini gömerken yakalandılar
Bebeklerini gömerken yakalandılar

Çayırova’da akraba oldukları öğrenilen S.K ve C.K adlı şahıslar, Çayırova Akse Mezarlığı’nda bir bebek cesedi gömmeye çalışırken mezarlık görevlilerine yakalandı. Bebeği bulduklarını iddia eden şahıslardan şüphelenen görevliler polise haber verdi. Polisin yaptığı sorgulamada öğrendiği gerçek şok etti.

 ÖLÜ BEBEK CESEDİ BULDUK

Olay yerine gelen ekipler şahısları gözaltına alarak karakola götürdü. Polis yaptığı sorguda çelişkili ifade veren şahıslar S.K ile C.K’nın akraba olduklarını, ailelerinden gizli gönül ilişkisi içine girdiği ve bu ilişkiden bir bebek dünyaya getirdiklerini tespit etti. Doğan bebeğin bir süre sonra ölmesi sonucu ise Çayırova’da Akse Mezarlığı’na götürdükleri öğrenildi. “Ölü bebek cesedi bulduk” diyerek mezarlığa gelen şahıslardan kadının hamilelik boyunca karnını gizleyerek yine gizlice doğum yapmasının ardından canlı olarak bir erkek bebek dünyaya getirdiği ancak daha sonra bebeğin ölümü ile bebeği nasıl defnedeceklerin bilemedikleri için Çayırova Akse Mezarlığı’na giderek, “Ölü erkek bebek cesedi bulduk, gömülmesi gerekiyor.” dedikleri öğrenildi.

OLAYI ADLİ TIP’TAN GELEN

 RAPOR AYDINLATACAK

Araştırmayı derinleştiren polis, ölü bebeğin bu iki şahsın gizli ilişkisi sonucu dünyaya geldiğini tespit etti. Bebeğin anne babası tarafından mı öldürüldüğü, yoksa kendiliğinden mi öldüğü yapılacak otopsi sonrası belli olacak. Çayırova Polis Merkezi’nde ifadeleri alınan şahıslar adliyeye sevk edildi. Otopsinin ardından Adli Tıp’a gönderilen bebekte darp izleri olmadığı öğrenilirken ölüm nedeniyle ilgili sonuç Adli Tıp’ın hazırlayacağı raporla belirlenecek. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat