Özdilek

Güncel

Bebeğini çöpe atan anne intihar etmek istedi

Gölcük’te gizlice dünyaya getirdiği bebeğini annesi ile birlikte öldürdükten sonra çöpe atan 17 yaşındaki lise öğrencisi ilaç içerek intihar etmek istedi.

25 Kasım 2014 Saat: 15:23
Bebeğini çöpe atan anne intihar etmek istedi
Bebeğini çöpe atan anne intihar etmek istedi

Gölcük’te iki sene önce meydana gelen olayda kendisi gibi lise öğrencisi olan erkek arkadaşı ile girdikleri ilişki sonucu hamile kalan Ş.Ö. (17), bebeğini gizlice dünyaya getirmiş, annesi S.Ö. ile birlikte bebeği öldürdükten sonra çöpe atmıştı. Aşırı kanama sonucu gittiği hastanede Ş.Ö.’nün doğum yaptığı anlaşıldıktan sonra olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatmış ve doğuma yardımcı olan Ş.Ö.’nün annesi S.Ö. tutuklanmıştı.

Yaşadığı olaydan sonra Gölcük’te dedesi ile birlikte ikamet eden Ş.Ö. misafirliğe gittiği komşularında yaklaşık 20 adet hap içerek intihar etmek istedi. Bir süre sonra evine geri dönen Ş.Ö. burada fenalaşınca ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerde midesi yıkanan Ş.Ö.’nün tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Ş.Ö.’nün neden intihar etmek istediği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat