Özdilek

Kültür/Sanat

BAYŞAD Cumhuriyetimizin 100' ncü Yılını Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyetimizin 100 üncü yılında kentimizin en aktif kütür, sanat, edebiyat derneklerinden BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Kocaeli Sivil Toplum Daire Başkanlığı konferans salonunda şiirlerle ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği tür

29 Ekim 2023 Saat: 21:51
BAYŞAD Cumhuriyetimizin 100 ncü Yılını Coşkuyla Kutladı
BAYŞAD Cumhuriyetimizin 100' ncü Yılını Coşkuyla Kutladı

BAYŞAD Cumhuriyetimizin 100' ncü Yılını Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyetimizin 100. üncü yılında  kentimizin en aktif kütür, sanat, edebiyat derneklerinden BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Kocaeli Sivil Toplum Daire Başkanlığı konferans salonunda şiirlerle ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği türküler eşliğinde konuklara unutulmaz bir iki saat yaşattılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın beraber okunması ile başlayan programda BAYŞAD Genel Başkanı Dilek Dila Mert konukları selamlayarak günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.
Sunuculuğunu BAYŞAD Üyelerinden Ayşe Doğan'ın yaptığı anlamlı etkinlikte İlimizin tanınmış ozanlarından Aşık Marsavinin bağlaması eşliğinde konuklar kendi yazmış oldukları ve ünlü şairlerden Cumhuriyet ve 29 Ekim şiirlerini okudular.
Programın kapanışında memleket ve vatan türkülerini, bağlama ustası Zafer Etegül ve ses sanatçısı Oktay Kaya birlikte seslendirdiler.
Duygu yüklü anlamlı programın finalinde BAYŞAD Genel Başkanı Dilek Dila Mert, yönetim kurulu üyeleri ve BAYŞAD üyeleri katılıcıların her birine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat