Özdilek

Ekonomi

BAYRAMOĞLU’NA DEV PROJE

Antalya, Mersin ve İstanbul’dan sonra büyük bir proje ile Darıca Bayramoğlu’na giren Yeni Sakarya İnşaat, turizm cenneti bölgeye iş merkezi ve rezidans kazandıracak.

3 Eylül 2013 Saat: 15:08
BAYRAMOĞLU’NA DEV PROJE
BAYRAMOĞLU’NA DEV PROJE

Daha önce muhtelif illerde bir çok önemli projelere imza atan Yeni Sakarya İnşaat,  Darıca’ da  dev bir proje ile bölgemize modern konut kazandırmak için harekete geçti.

Bayramoğlu Mahallesi’nde deniz manzaralı konuma sahip  dokuz dönüm arazi üzerine iş merkezi ve rezidans inşa etmek için çalışma başlatan Yeni Sakarya İnşaat firmasının şantiyesi kuruldu. Alt yapısı yakında tamamlanacak olan rezidans alanı ile ilgili çalışmalarda sona gelindi.

 Estetik mimarisiyle dikkat çeken proje hakkında bilgiler veren  Yeni Sakarya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naim Kömürcü, ülke genelinde bir çok il ve ilçede iş yaptıklarını , ancak Bayramoğlu’nda ki proje kadar hiçbir projede bu kadar heyecan duymadıklarını anlattı.

Naim Kömürcü yatırımları ve projeleriyle ilgili konuşurken, ‘’ Bayramoğlu’nda ki  bu projemiz  hem bölge açısından,  hem şahsım açımdan önemli bir projedir.  Bu projeyle bölgede ciddi bir canlanma olacağına inanıyorum’’ dedi.

 Kömürcü şunları söyledi; ‘’Bu projemiz bölgede ilk olacak , ancak son olmayacaktır. Daha farklı projelerimizde var . Şu an tasarım aşamasındalar . Teknik ekiplerimiz bölgede gerekli çalışma içindedir. ‘Daha verimli bir projeyi bu bölgede hangi semtte uygulayabiliriz’    düşüncesiyle araştırma yapmayı sürdürüyoruz. Yapımına başlayacağımız rezidans ve iş merkezi bölgede  örnek olacak. Yeşil alanı bol, sosyal donatıları fazla, insanların huzur ve mutlulukla yaşayabilecekleri bir proje geliştirdik. Yeni  Sakarya İnşat olarak deneyimli, bilgi birikimi olan ekip ruhuyla çalışmayı ilke edinen kadromuzla, bu proje gibi daha bir çık projeye imza atacağız.’’

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat