Özdilek

Spor

Başkan vekilinden “transfer” müjdesi

Devre arası transferin açılacağının ve takıma birkaç ağabey takviyesi yapılacağının sinyallerini veren Birlikspor Kulüp Başkan Vekili Ozan Keser, “Başkanımız büyük ihtimalle devre arası transferi açacak, bunun için çalışacaktı

19 Kasım 2017 Saat: 14:39
Başkan vekilinden “transfer” müjdesi
Başkan vekilinden “transfer” müjdesi

Sonuna kadar varız

Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkan Vekili Ozan Keser, “Çocukları tebrik ediyorum. Çok iyi performans sergilediler. Çok tecrübeli oyuncuları ekarte ettiler, 70-75 dakikada oynatmadılar. Oyunun hakimi oldular. Nasip değilmiş. Yapacak bir şey yok. Burada herkes halis niyete sahip. Futbolcusundan teknik ekibine, yöneticilerine, malzemecisinden tesis çalışanlarına kadar herkes iyi niyetli. Biz burayı benimsedik. Buraya inandık. Sonuna kadar da peşinden gideceğiz.

Bir şey dikkatimi çekti

Ama bir şey dikkatimi çekti; nedense bu takımdan geçmişte ekmek yemiş, buradan para kazanmış insanlar bu takıma düşman olmuş gibiler. Sahada yaptıklarını gördünüz. Oyunu soğutmak için ellerinden geleni yaptılar. Futbolda atamayınca demoralize de olabiliyorsunuz. Atamayınca kalenizde gol de bulabiliyorsunuz. Biz de anlamsız bir pozisyondan kalemizde gol gördük” dedi.

Transferi açacaktır

Transferle ilgili sorulara ise başkan vekili Ozan Keser, “Devre arası başkanımız büyük ihtimalle transferi açacaktır. Bunun için çalışacaktır. Bunun için öncelikle onursal başkanımızdan, sonrasında ilçemizden, şehrimizden yardım isteyecektir. Bu çocuklar buranın çocuğu, Kocaeli’nin çocukları. Çocukların yeteneklerini, isteklerini, azimlerini herkes görüyor. Bu kulüp de Kocaeli’nin kulübü. Bu kenti temsil ediyor. Bizim amacımız aralarında birkaç tane ağabey koyup takımı ve onları daha ileriye taşımak. O yüzden sonuna kadar inanıyoruz. Elbet şans dönecek ve top bizim de yanımızda olacak” yanıtını verdi.

Bize gurur veriyorlar

Oyuncuların izlenmesiyle ilgili olarak ise Ozan Keser, “Türk futbolunun durumu ortada. Herkes “Alttan oyuncu yetişmiyor” diye sitem ediyor. Burada oyuncularımızın en genci 16-17 yaşında, en yaşlısı 22 yaşında. Gelecekte farklı kulüplerde forma giyecekler. Belki milli formamızı da giyecekler. Ama ne yazık ki alt yapıya destek yok. Bu ortamda bizim gençlerimiz dikkat çekiyor, izleniyor. Futbolcularımızla ilgileniyorlar. Bunlar bizim adımıza gurur verici. Birkaç oyuncumuzu bile iyi bir yere getirir, örnek futbolcu yapabilirsek ne mutlu bize. Amacımız bu. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat