Özdilek

Güncel

Başkan Ellibeş’ten, KOTO’ya ‘hayırlı olsun’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

5 Ekim 2016 Saat: 23:20
Başkan Ellibeş’ten, KOTO’ya ‘hayırlı olsun’
Başkan Ellibeş’ten, KOTO’ya ‘hayırlı olsun’

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkanlar geçtiğimiz gün, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ağırladı. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Mikail Kayacı, Halil Baylam ve Yusuf Ziya Uludüz’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Ellibeş, “Kocaeli Ticaret Odası, kent ekonomisi için ilimizin en önemli kurumlarının başında geliyor. Yeni göreve seçilen başkanlarımıza da çok önemli görevler düşüyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Kocaeli iş dünyasına hayırlı olsun” dedi.

DESTEĞE HAZIRIZ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış’da, iş dünyasının önündeki engellerin aşılabilmesi için mahalli belediyelerle işbirliğinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek; kentsel dönüşümün gerekliliği ve uygulanmasında yaşanan sıkıntıları, kent içi trafiğin rahatlatılması için yapılması gereken hamleleri, ticari hayatın daha da canlanması adına hayata geçirilebilecek projeleri ve üyelerin sorunlarını gündeme getirdi. Başkan Ellibeş, “Kocaeli Ticaret Odası’na her konuda destek vermeye hazırız. Ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında işadamlarımızın rolü çok büyük” dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat